143

Пациент

преди 3 години

Ректора на МУ е братовчед на Трайчо Трайков и никой няма да му търси отговорност

142

Анонимен

преди 3 години

ааааааа,любимия израс и на кумета на Градинарево Провадййско .не е професор,*** е кумет.И що триите???

141

евтини сензации

преди 3 години

Въпроси, които засягат пряко преподаватели и студенти, са вътрешноуниверситетски и се решават съгласно правилниците на учебното заведение.А какви сензации очаквате от журналистите, на които са им свили сърмите? Властимащите нервно пушат встрани - няма кой да им обърне внимание.

140

Диана

преди 3 години

Сигурно на човека му е писнало от тези прокламирани простотии, от "кучешкия" свят около нас...А колкото до преподавателката, явно нейният партньор иска да съсипе кариерата й - нищо ново под небето!

139

Илона

преди 3 години

До ЛекарЦинизма, бруталността и простотията нямат общо с професията! Индивидите са простаци!

138

ани

преди 3 години

Ето това е една от причините докторята да са толкова прости и отвратително цинични. На това ги учат

137

Начо Културата

преди 3 години

Долу ръцете от професора. Истински корифей в дисциплината си. Обяснява на ***, разбираем и достъпен език подходящ за нивото на студентите му материя в която те явно са пълни лаици. Срам и позор трети курс студент по медицина да не знае дължината на влагалището. Лош материа, тея и за джипита и джипки не стават.

136

добрееее

преди 3 години

До Случаен минувачА кой ще обучава тъпите студееееНки, които изпълзяват от селата мйекащи и неграмотни и освен порно, чалга и простотия нямат друго в главите си, но към хората, които искат да ги направят човеци и да ги научат са критични и жестоки.. както се вижда в последните два случая в МУ София.

135

Пунта Кана

преди 3 години

Квичете бе.Кво ви пука.

134

абее, изпушихме

преди 3 години

Но и студентите да не се правят на ощипани моми - от детската градина се захранват с порно. Човекът е груб, но доста прав, пък и не знаем предисторията. Най-вероятно са го провокирали.

133

Анонимен

преди 3 години

Напоследък наистина доста квиичат.

132

Анонимен

преди 3 години

Ако някой не е доволен, да сезира прокуратурата. Кое от казаното от д-р Андреев не е вярно?

131

Алтерниращ Веганист

преди 3 години

1. Забранено е онлайн занятията да бъдат записвани. както от студентите, така и от преподавателите. За разпространяване на записите по социални мрежи и жлъти медии сигурно има и наказания. включително по защита авторско право.2. Преекспонирането на такива случаи от жлътите медии, включително днеcа, показва колко съответната медия е ***. Като няма катастрофи и бедствия, и политически поръчки няма спуснати, ровят из лaйната на фейса за да си пълнят страниците с кликбайт

130

Възход и падение

преди 3 години

Един такъв е президент на САЩ. Ама неговите изцепки се крият, т.е. няма такива.

129

Случаен минувач

преди 3 години

Тоя като го гледам, вече е на пенсионна възраст. Да го пенсионират и това е.

128

Гражданин

преди 3 години

Кое от казаното не е истина ? А и студентите са пълнолетни и учат медицина ( съдейки по картинките с точната част от анатомията за която се говори) !

127

anonymous

преди 3 години

Еми такива са много от "преподавателите". И лъжат, че не са. Ето ви, вижте се сега! Ето какви комплекси избивате на гърба на студентите и колко сте злобни и се опитвате все някой да прецакате.

126

ъъъ

преди 3 години

Има само един университет в България, в който преподавателите са доказани професионалисти в областите си и имат добър подход към студентите, така че да ги накарат да научат това, което се преподава. Няма да казвам кой е, че после всички ще кажат, че едва ли не ми плащат за пиар. Жалко е, че е само един...в останалите съм се нагледал на какви ли не неща от страна не само на студентите, а основно и на преподавателите - от невежество до откровена простотия. Тези случаи са само върхът на айсберга.

125

Селяндур с джип

преди 3 години

Тия студентки... Правят се на светици пред мама и тате, пред баба и дядо, пред хората, а вечерта получават поне по 3 бананчета или краставички и питат за още.

124

ПростотиятаЕпозаразн

преди 3 години

Простотията е по-залазна от вируса!На това сте свидетели,тук и сега !