26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова, което е казал Христос означава не да си овца и да понасяш несправедливостта, а когато съдиш, да отговаряш за решението си. Ако имаш някакво чъвство за справедливост - ще ме разбереш. Ако не можеш да мислиш самостоятелно, ще повтаряш клишета като папагал.

25

Анонимен

преди 3 години

До Адолф ХитлерБраво за обективния коментар- освен това Явор на "стари" години започна да учи и е доказал, че е много по-интелигентен от много учили, но ненаучени.

24

Анонимен

преди 3 години

До Закон на МърфиБесрамник, ако човек получи спазъм или му прилошее или не овладее автомобила на мокра настилка- това е грешка или лош късмет. Но да се надрусаш и да караш със 100 в града е гнусно престъпление. Твоя бог прощава на убийците и наказва семействата на жертвите на доживотни мъки.

23

Адолф Хитлер

преди 3 години

До Закон на МърфиЧе какво му е на 100 кила? За другите изброени нямам представа, но точно 100 кила, е един от най-земните хора и някак да се дава в такъв пример ми идва смешно. Това, че е неграмотен и ***, го е направило гетото, но е факт, че се старае да се подобрява, макар и късно... Ако всички беха като 100 кила, щяхме да сме държава за приказ.

22

Анонимен

преди 3 години

То е ясно че няма връщане назад. Не може да се покрие случая защото стана с много известен човек. Ще лежи тоя, незнам дали 20г.но 10 г. сигурност. Дано да е нарицателен пример за всичките келе. ши, мамини синчета на богаташи които явно живеят в някакъв друг техен си свят. И най вече дано осъзнае какво е направил защото май и това не е сигурно.

21

Закон на Мърфи

преди 3 години

Докато обществото ни подражава на такива като 100 кила Поли Генова, ДичоД2,Лора Караджова,Нора Недкова Николета Лозанова и всички плейметки хванали се с наркобосове закона за едни ще е брадва за други сватба!!!Това са американските ценности да отидеш мъртво пиян и дрогиран в сутрешен болк с тъмни очила и шапка!!!ВСЕКИ УБИЕЦ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ КОЙТО СА ЛИЦА НА КАМПАНИЯТА ИНАЧЕ ДАВАТЕ ЛОШ ПРИМЕР И ЕТО РЕЗУЛТАТА!!! В ПАРКА ДА РАЗХОДИШ ДЕТЕТО С БИРА В 10 сутринта е УНИКАЛЕН ПРИМЕР!!!

20

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

лицемелен лъжец двуличник убиец

19

Сандо

преди 3 години

с тоя иск или ще го требсат много лошо зад решетките или ще излезе невиннен на свобода. Някой си играе руска рулетка ми се струва, дано не е е нарочно

18

Закон на Мърфи

преди 3 години

Микробус врязал се в спрелия украински тир при ясна видимост без Никакъв спирачен път без да е употребил нищо пак не намирам логика от катастрофата още повече че вътре има повече от 10 пътника Трезви!Милен Цветков беше прекрасен човек определено не заслужаваше подобна гибел но съдбата не я пишат хората.Има много загинали по пътищата и това за съжаление няма да спре,но който го е страх да пътува с градският транспорт той е безопасен а има и влакове до морето вътре е голям купон.jТака е в щатите

17

Анонимен

преди 3 години

Щом човек е на Земята - значи е грешен и има какво да учи. От голямачаст от писанията на хората тук и не само, се вижда колко неосъзнати са.Значи , у БОГА прощаването е закон.БОГ всякога прощава.Той никога не държи нечисто нещо в себе си.

16

Анонимен

преди 3 години

Христос казва: Не съди,за да не бъдеш съден! Нищо в живота не се случва случайно.Всичко се движи от разумния свят и душата прави своите избори преди да слезе на земята, има свободата да избира и променя.Всеки има определен земен път.Всеки плаща за грешките и действията си.Това е кармата.Милен Цветков липсва от тв. екран.Истински весел и харизматичен.Сега е на по-хубаво място ,там, откъдето идва душата.

15

Анонимен

преди 3 години

Моля, моля, Никакво:при която загина Милен Цветков.при която Милен Цветков бе убит!!!!!Изразът "загина М Цветков" вменява на Милен съпричастност към собственната си смърт."Бе убит" е израз който дефенитивно и пълноценно определя че убития е убит от УБИЕЦ!Толкоз! Милен е убит от наркотизирания убиец Кристиан, чрез целенасочен удар с коля движеща се се с над 100км/ч при което е блъсната колата на Миле докато чака на светофар.

14

Ай Сиктир

преди 3 години

Съжалява за какво? Че първо го осакати и му даде време да осъзнае, че умира? Подлец!Никоя присъда не е достатъчна за безотговорността!Дано близките на Милен някога ти простят! Но не за пред другите. Дано ти простят някога в душите си.И въпреки всичко - Милен винаги ще е до теб, Маймункееее...

13

Ето затова

преди 3 години

В някои ислямски държави наркодилърите ги бесят. Два живота унищожени. На близките им също.

12

Жител

преди 3 години

Предлагам да направят от въпросните тестове на всички депутати и общински съветници и ако бъде хванат някой да няма право да заема държавна длъжност до живот.Употребата на алкохол да 0 да няма допустими стойности както при наркотичните вещества те отчитат 7 дена.

11

До9

преди 3 години

Не знам ама това не е грешка с 3 вида наркотици да се качиш да караш кола не е грешка

10

дърт

преди 3 години

Съжаление живот не връща!

9

Закон на Мърфи

преди 3 години

Ако това беше вашето дете пак ли щяхте да искате да гние в затвора?Всеки допуска грешки той ще плати за неговата.Притеснява ме факта че тука някой се мислят за безгрешни а Бог е създал човека който греши иначе щеше да е господ а безгрешни няма.Всеки нарушава правилата за движение не се правете на света вода ненапита да не ви стигне съдбата защото само господ е съдник не вие

8

Наблюдател

преди 3 години

И аз съжалявам за делото на максим ставински на всичкото отгоре беше и личе на кампанията и няма и един час арест това *** !!!Другия пияндурник от кампанията не карай пил е иван христов половинката на андрей мъртво пияни правят катастрофа и нямат арест!Предумишлено убийство в борисовата градина укриващ се от правосъдие повече от година не сътрудничи на разследването и е навън е това честно ли е ?Караш в насрещното на магистралата в лява скоростна лента не си пил или дрогиран убиваш хора и ок

7

Шопо

преди 3 години

Адвокатът го е научил...