64

Пунта Кана

преди 3 години

Смешници,обучете си персонала първо да уважава клиента които ви прави вас да съществувате,че ще ви дам един марш и една свобода.Научете се как се прави този бизнес или се скрийте в миша дупка,гнусно гранясало олио ви е целия бранш.Марш на къра при овцете.

63

Анонимен

преди 3 години

При връщането на заминалите за Великденските празници в провинцията, полицаите на Ив.Иванов и Хаджиев оставиха над 12 хил. коли да нощуват в полето и шефовете на полицията на София-град се заканваха да съдят шофьорите за вояжа в провинцията. Тази акция беше инициирана от тогавашния министър на МВР и не мина без благословията на ББ. На 02.09. през нощта полицаи и жандармеристи смляха от бой протестиращите студенти.Очакваме същото да стане с ресторантьорите и собствениците на заведения.

62

отвратен

преди 3 години

Цяло лято отровно и прокиснато трио опи-каваше центъра на столицата ,сега остава и готвачите и сервитьорите заедно с шефовете им да маршируват - стига де навсякъде в Европа затягат мерките ,а кръчмарите поставят условия? Управляващите да не се правят на добри ,ами да им пуснат ситно ганкино .....

61

Анонимен

преди 3 години

Бойко да им върне обратно високото ддс, ако отворят, нагли бе

60

Анонимен

преди 3 години

Така ще е след като генийте от ГЕРБ така и не се научиха да пишат заповеди.Занимания в спортен клуб може, във фитнес не може.В ресторант към хотел може, ресторант на улица не може.В магизини като Джъмбо, ИКЕА, Декатлон събота и неделя е фраш с хора,деца лазят по земята, всичко може, но магазин в мола не може.

59

Анонимен

преди 3 години

Ресторнтче-квартално барче с 40-50 места.Трябва да си голям оптимист за да наречеш това Бизнес.Трябва да си голям наивник,за да вярваш,че този бизнесмен плаща реални данъци,осигуровки,че работи в съответствие със здравословните норми,че предлага качествени хран и напитки!Асортимента им се състои в по една,две или три бутилки алкохол,каса бира,безалкохолно,20-тина кюфтета,кебапчета или пържоли!Ако нещо свърши бегом до супермаркета и до там им силата!Та това са Бизнесмените и Бизнеса!

58

мак

преди 3 години

Защо не изчакат до 1.02.? Ако и тогава не им отворят скъпоценните кръчми, тогава да протестират. Или е по-важно да покажат зъби и да заплашват? баце им намали ддс, отвори за през лятото, тогава не са протестирали с останалите срещу правителството, щото баце бе добър с тях. Сега е лош, нали?

57

Я се стегнете

преди 3 години

Значи, става въпрос за ресторанти, барове и дискотеки, а половината по-долу пишат под общ знаменател за малкия и среден бизнес в България. Кръчмарството ли е станало малкия и среден бизнес в България?! То вярно, че куцо и кьораво отвори кафета, кръчми и ресторанти последните 10 г. щото това и се струва най лесно, а бъкел не разбират от тоя бизнес, ама много голяма част от малкия и среден бизнес си работи и изплаща и малкото помощи на кръчмарите.

56

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ги ометем тия.Това е решението.

55

SarsCov2

преди 3 години

Този семестър, трябваше да правим финансов анализ за 3 години на Лукойл Нефтохим Бургас. Този гигант на икономиката, по официални документи е едва ли не пред фалит. Външните му услуги са много и скъпи, данъци ще ви плаща. Големия бизнес данъци не плаща. Големите хипермаркети изнасят всичко, а малкия и среден бизнес е този който издържа страната. Радвайте се че те ще фалират, не след тях и България ще фалира.

54

Анонимен

преди 3 години

всички които са против този режим трябва да излязат в подкрепа.

53

Едни и същи

преди 3 години

Хора пишат тук и против и за. Много е грозно да се заигравате така с трагедията на хиляди хора и семейства. Много от тях наистина геройски оцеляват. Не е време нито за протести нито за разхлабване. Правителството изостава с компенсациите за бизнеса. Само пенсионерите получават своето редовно всеки месец.

52

Анонимен

преди 3 години

Моля ти се надей да сравняваш поръчките за в къщи сега с нормалната работа.Абсолютно нищо не покрива ие около двайсет пъти по нисък оборота.Тоест на двамата евентуално оставени готвачи от иначе двайсет човека цялостен персонал.А останалите кво правят ,живеят с 24лв за 55-60дни ,,помощи,, ха ха .Пълен *** е в Територията България..

51

православен патриот

преди 3 години

Нямам нищо общо с този бизнес , но ще подкрепя тези хора ....Ще се боря заедно с тях за свободата ни ....Истината е само една ,и тя е Свобода или Борба !!!!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Тези шматароци изпълняват политически поръчки. Писна ми да ги гледам по медиите.

49

Анонимен

преди 3 години

И като се има предвит ,че малкия и средния бизнес са тези които плащат данъци,големия бизнес данъци не плаща .

48

Георги

преди 3 години

Половината бардаци по кварталите работят и сега.

47

Мими

преди 3 години

Хубавите ресторанти и сега си имат достатъчно работа, хората поръчват за вкъщи. Дупките и хитреците, които криеха оборот и осигуровки ..... кво да ги мислиш, те мислят ли плащащите данъци. Пито - платено от порядъчните граждани.

46

Анонимен

преди 3 години

Здравето и живота са над всичко друго...Който не му изнася това... да се изнася... към Марс,

45

Анонимен

преди 3 години

Абе тези за какви се помислиха?? Я.............