37

Карлсон

преди 3 години

Палестина или Израел сънува Мустафа-та???

36

обединител

преди 3 години

Поживм - увидим.

35

Анонимен

преди 3 години

Конкурс за 7 блок.-Кои сте вие?-Уестингхаус.-Добре, имате ли реактор?-Нямаме!-Защо нямате?-Защото фалирахме.-Добре, ще ви дадем руски реактор, ще ви дадем пари, ще ви дадем заеми, за да ви спасим. Съгласни ли сте?-Съгласни сме.

34

Златка

преди 3 години

Не мислех, че Херо е толкова изкукала, Байдън не е ***, той има деменция, ама тая Херо какво е само *** или и тя с деменция?

33

ПОП Грую

преди 3 години

МЕРСИИИИ НЕ ВИ ИСКАМЕ НИ МЕДА НИ ЖИЛОТО ОСТАВЕТЕ НИ НАМИРА ПИЯВИЦИ ТАКИВА

32

Анонимен

преди 3 години

Уестингхаус участва без реактор в конкурса за 7 блок и печели конкурса!

31

11

преди 3 години

Аве тъз рязаната уфсцъ няма ли да я уволняват вече?

30

однако38562

преди 3 години

"Демократите изпуснаха "джина от бутилката", ха, да ги видим как ще се справят!"===================По всичко изглежда, че решението на Върховния пиндостански съд от 12.12.2020 г., сложи началото на нов ера в развитието на вече поизхабилите се СъединениАЩ - ера, която най-вероятно ще бъде наречена Разделените Щати на Америка /РаЩА/.

29

муспи

преди 3 години

Херо Мустафа е американка, вайспрезидентна е черна жена, присъствието на жени и то не симо черни в администрацията на женоподобния президент, е свидетелство че идва края и на тази империя.

28

Активист на БСП

преди 3 години

Тая е ТРЪМПовица !!! Скоро ще я отзоват !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Нещо се мазни ...а а чао ,явно ще е замести някой от Чад ,и нашите че му се кланят )

26

Анонимен

преди 3 години

Харесва ми Мустафа, има луд поглед :)) Когато се опита да научи български, както и да меси баница ми се издигна в очите :) Все пак е от администрацията на рижавия, трябва да се подмаже на спящия Джо :)

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24В Канада Русия не е засадила хиляди продажни комунисти както в България (щото не може, не че не иска).

24

Анонимен

преди 3 години

Уж сме съюзник ама с визи... А за Канада няма визи и не са изпищяли нещо... Значи това е подигравка със съюзник.

23

ДуПЛИКА

преди 3 години

Прави впечатление, че дежурните американофили във форума също не се радват особено на избора на Байдън, за разлика от този на Тръмп който в началото приеха като нова надежда след слабия тъмент президент. Това е сигурен знак че нещата отиват в някаква посока. А въжделенията на америакнофилите винаги са свързани с каузата на работодателя си. Те нямат определено мнение и ценности.

22

Словянин

преди 3 години

Тази вече издиша.

21

Анонимен

преди 3 години

Антифа громи офисите на Демократичната партия в Портланд и Сиатъл, сблъсаци с полицията.На постерите които носят - "Нямаме нужда от Байдън, искаме реванш".Демократите изпуснаха "джина от бутилката", ха, да ги видим как ще се справят!

20

Леко Калитко

преди 3 години

До Калеко Алеко"Легендарното СУ-24"моного са ти извратени сънищата!

19

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Веднага благотворително от някое НПО да се достави един контейнер с памперси за възрастни до порт Варна! Най-добре още един и до Бургас за в случай, че не стигнат!

18

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоТака е калитко - надеждата, като личи в писанието ти, умира последна.Да видим сега как са облозите - Америка сама ли ще се разпадне или ще я сгази дракон докато чакаме Русия да си отиде?