15

House M.D.

преди 3 години

Колега #14, какво общо има местоработата? Детето следва да бъде прието в яслите/детската градина/училището по местоживеене, а не там, където е по-удобно на родителите. Ако Вие имате възможност да закарате детето си на 6 км разстояние, то аз нямам такава, но за моето дете в най-близката детска градина няма да има място защото на Вас ви е по-удобно.

14

До 11

преди 3 години

Ами ако майката или бащата работят на 6 км. примерно от постоянния си адрес и им е по-удобно да го водят и взимат от градина до местоработата?Повече детски заведения трябват, а не мерки и теглилки за противопоставяне на хората.

13

Нов кретений

преди 3 години

Какви точки и уседналости, само кандидатдетскоградински изпит, матура, песничка и стихотворение.Никаква милост за дребните ***.

12

Реалист

преди 3 години

Трябват детски градини и детски ясли, а не точки.Как така преди 1989 години с два пъти повече деца, за всички имаше място в детските заведения, а сега за половината деца няма места?

11

Мозък в болничен

преди 3 години

Трябва да има точки за децата, чиито родители са с постоянен адрес от 20 години в София, а не от 3. Това ще значи, че цял живот си плащал данъци в София и трябва да си с предимство.

10

Анонимен

преди 3 години

Мйекащите да му мислят.Ще се продава софийско жителство скоро!

9

House M.D.

преди 3 години

Колега Гошо Критерия, по изключение думата "критерий" е написана правилно. Множественото число е "критерии".

8

Анонимен

преди 3 години

Децата имат ли постоянен и настоящ адрес?

7

House M.D.

преди 3 години

А кой е новият критерий?

6

Карандаш

преди 3 години

Точки... Вместо да помислите как хората да си останат по родните места и да си отглеждат децата на спокойно, широко и в чиста среда ми мислите тъпотии и как още по да ги закотвите на кучето в гз. Всички сте една пасмина непрокопсани некъдърници с една бразда в мозъка. Точки...

5

Анонимен

преди 3 години

е как 3 години за прием в ясли бре, че те там децата са на възраст до 3 години :) бассси и неандерталците

4

Анонимен

преди 3 години

3 точки вече ще се дават на дете, което живее над 3 години на постоянен адрес при кандидатстване в общинска детска градина или ясла_________ми ако детето е на 2 години и половина :) само питам

3

Анонимен

преди 3 години

Циркаджии 15 години управляват София и един проблем с детските градини немогат да решат, кандидатсвания, класирания 1-во, 2-ро......

2

Абе тия нещо?

преди 3 години

До кога децата от невръстни ще 'кандидатстват' за ясла и градина. Топки, простиии. Що за глупости, бе? Места трябва да има за всички деца! Особено за тези на работещите родители! Без класирания без идиотщини. Абсолютен ге-но-цид!

1

Анонимен

преди 3 години

По-лесно е да влезеш във висше училище, отколкото в детска градина'ба-си държавата