30

Presspapier

преди 3 години

Европа плаща на Русия да си складира ядрените отпадъци в Сибир. Поляците пак искат да натопят Русия.

29

Анонимен

преди 3 години

До Слугатавсеки момент ще избухнат граждански войни в Италия, Франция, Австрия, Холандия, Ирландиядругарю, свали си yшанката, че много те стяга и глей кви глyпости си нацвъкал.

28

Анонимен

преди 3 години

Има такива места и в невада... всеки го е правил!

27

А защо не

преди 3 години

Полската "Фукушима"до кога ще търпим юдо-масонската пропаганда на ни унижава !?т.н. ЕС се руководи предимно от западните гадове - ние източните държави слугуваме и нямаме право ни на глас ни на мнение

26

Ами не ...

преди 3 години

Не е така както казвате, чувам някакви обвинения за склоняване към самоубийство. Всъщност правилната терминология е: при опита за преследване на издирван от Интерпол престъпник нещата са се пообъркали и преследвачът в мое лице не е успял да хване навреме лицето Ветко Арабаджиев преди то да скочи през прозореца за да избяга.

25

Бам Бам Ръбъл

преди 3 години

Не говорим за заплатите Господин Премиер - те са си закономерно повишени не като ония гадове, говорим си за вашето НДК дето е без култура, а е без култура, защото сте скръндза, а сте скръндза защото за да има култура трябва да има художествено и естетическо образование, каквото няма, защото сте скръндза ....

24

Господин Премиер

преди 3 години

Излезе ви прякора Бойко Скръндзата господин премиер и заслугата за това си е ваша ....

23

До 31

преди 3 години

Напиши гео радар в нета.

22

Анонимен

преди 3 години

"проникващ в земята радар"??? Maлииии!!! Много филми, много "Marvel"!

21

Концлагер в Перник

преди 3 години

Швейцарската сателитна система за подслушване Onyx, успява да дешифрира Факс, изпратен от египетското посолство в Лондон. От документа става известно за съществуването на тайни затвори на териториите на Румъния, Украйна, България, Косово, Чехия, Полша, Германия. България, Словакия, Румъния и Унгария отричат съществуването на концентрациоанни лагери на териториите си.БГ властите крият лагер за изтезания в Перник! 2010-2021

20

Alex

преди 3 години

27 - дано те изтрият.Точки, главни букви - дразниш само с присъствието си.*** в блиц примерно.

19

Alex

преди 3 години

И как ги спасява?Намерих статията на Ицето от 2010 г.Не виждам нещо по-различно от моите виждания по въпроса.Някога, за да ти дадат да съхраняваш тайно ядрени бойни глави явно си бил на ниво.В днешния днес можем да дадем полева баня или кашавари :)

18

Анонимен

преди 3 години

създаването на руската атомна бомба спасява милиони а можеби и милярди човешки живота,ако бяха закъснели с 5-6 месеца вмомента нямаше да драскате тука

17

до Alex

преди 3 години

Боцни ги сички - па им гледай сеира после...

16

Alex

преди 3 години

Този цитат откъде е?Докъм 1990 г. повечето ни бойни самолети са могли да мятат спец боеприпас, друг е въпросът колко подготвени пилото е имало. Писано е по темата - лесно може да се намери.После оборудването е демонтирано.Никога няма да ни дадат самолети, които да могат да го правят. Ние сме туземна страна за Държавния департамент.И въобще - в основната статия за ядрени бойни глави за ракети земя - земя ли говорим или за свободно падащи ядрени бомби?

15

Alex

преди 3 години

Ице, да мяташ спецбоеприпас от лек изтребител е леко 50-тарска концепция. Не е невъзможно де :) И кой му се занинава с това сега - унищожавайки инфраструктурата после трябва да даваш пари да я правиш. Пусни един вирОс и си спестяваш милиарди.

14

Алекс

преди 3 години

До 9-тката.Падежите ти са зле.До редакторите - дайте са ви пиша статиите по тия ретро ядрени въпроси - ще се четат и ще са грамотни.Спомням си, когато учех във Франция скрих шапката на един преподавател в унис отговор на негов въпрос. А той е бивш командир на ядрена подводница във френските Forces sousmarins :)Даже без пари е така за кеф бих писал.

13

До 13

преди 3 години

И Путин нали е велик и комунизма и Русия нали са голяма работа, защо руснаците са такива мизерници?

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПолша са на европомош и европечатници както ЕС. Русия си искарва парите с труд.

11

Анонимен

преди 3 години

Полша - 610 Евро минимлна заплатаРусия - 140 Евро минимална заплата.Путин 20 години на власт.Ей това е комунизма