37

88

преди 3 години

може пък да е било рисунка на три хълма

36

Анонимен

преди 3 години

Добре, че се самоизключи от церемонията. Нито на Байдън щеше да му е приятно, нито хората дошли да приветстват завръщането на Америка сред нормалните демократични, искат да гледат тоя психопат.

35

Анонимен

преди 3 години

Нарциса си е нарцис, света се върти само около него :)) Оставил е великото си завещание към спящия Джо, там пише да бъде приятел с Ким, ЕС да го д.......:))

34

До do 13

преди 3 години

Скокът на вота на много места е по-голям от скоростта на обработка на вота с машините - това по показания на специалист. По време на скока на вота, наблюдателите са били изгонени. Много от изпратените по поща бюлетин никогаи не са били сгъвани. Много са изпратени в деня в който са обработени. Много са изпратени от пощенски кутии (по хиляди от една). Камарата от нелогичности е огромна колкото са и показанията на свидетели дали Клетвени Деклараци - означава че човекът е готов да отиде в затвор ако се докаже че лъже!

33

Анонимен

преди 3 години

Тръмп действително каза, че е единственият президент на САЩ, който не е започвал война. Но това означава, че САЩ са започнали много войни, но те не са агресор не!!!

32

ВЕЛИКО!

преди 3 години

Отгоре снимка на стареца във овалния кабинет.Отдолу американофилите пак Путин спрягат!А сега кажете кой е лидера на света?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33А на теб пък ти се искаше да беше водил война ли??????? За да покаже колко е "смел"???? Всички знаят, че когато се провалят дипломатите, тогава говорят пушките! И ЗА НИКОГО ТОВА НЕ Е ДОБРЕ!!!!! Я го виж ти "демократа"!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Много глупав е този агрумент:Не водих една война.И какво от това? Нещо ще промени ли ,че си измамник с една *** за жена.Не си водил война ,защото за това иска смелост и капацитет,а то при измамника на дребно Теъмп го няма.Затова се самозаблуждаваше с някаква своя си примитивна дипломация.Изчезвай.

29

Анонимен

преди 3 години

Това с писмата е традиция не само при президентите . Тръмп е оставил 3 писма. В случай че изпадне в критична ситуация, Байдън трябва да отвори първото. Там пише: "Blame everything on me" т.е. "За всичко обвини мен". Ако пак се случи нещо такова, трябва да отвори второто писмо. Там пише същото .Така трябва да постъпи отново.Ако и за трети път се случи нещо подобно, трябва да отвори третото писмо. Там пише : " Време е да започнеш да пишеш твоите 3 писма."

28

Русофобина

преди 3 години

Има няколко руски народни поверия за Путин и путинизма.-Ако видиш през прозореца нощем Путин да лети с ръцете си като орел ,означава че ваш близък ще се спомине-Ако видиш да се промъква из тавана тайнствена сянка с лика на Путин,ще се събудиш сутринта и ще видиш счупен телевизор-Ако видиш изядена чорбата и следи оставени от хлебни трохи във формата на ,,П,, ще се разболееш тежко.-Ако видиш златни токчета под възглавницата,означава че путин те е възнаградил за успешен донос-Ако чуеш в гората воя -Путииии Путииинн....Значи е на добро.-Оставяш ли дарове пред статуята на Путин ще оздра

27

Анонимен

преди 3 години

Нелче, "властТа" се пише с две Т-та. Да изпратя един учебник за 3-ти клас да си припомниш правописа малко?

26

Анонимен

преди 3 години

До А ЗА ПУТИН?Ми...Начальниците не дават да пишем за това...знаеш как е....и ние си пазим хляба...деца храним...семейства...

25

73827

преди 3 години

<p>Нов мениджър заема ръководен пост в голяма фирма. Ден преди да стане шеф, той се запознава с досегашния си предшественик, който му казва Ще ти помогна да навлезеш бързо в работата. Оставям ти три номерирани плика за писма в чекмеджето на бюрото. Отворяй по един всеки път, когато компанията е в криза и не знаеш какво да правиш."</p><p>Три месеца по-късно във фирмата възникнал сериозен проблем и новият шеф изведнъж се сетил за завещанието на предишния директор. Отворил първия плик и в

24

do 13

преди 3 години

Ако са изхвърлили бюлетините за Тръмп защо имаме рекордна избирателна активност? Включително за републиканците. Съвсем логичон скочиха процентите за Байдън след като беше обработен вотът пристигнал по пощата, за който се знаеше от самото начало, че ще закъснее. Ти какво очакваше? Да изхвърлят тези гласове, защото са в полза на Байдън ли? Ако наистина е имало солидни доказателства все един съд щеше да ги разгледа, а дори Върховния съд не се нае да се занимава с този проблем.

23

смях

преди 3 години

Мелания беше най - красивото в белия дом със сигурност. Но все пак по - красиво от това беше, че Тръмп не започна война . Това заслужава уважение и едновремнно е достатъчно добра причина, да не бъда преизбран !

22

Анонимен

преди 3 години

Единственото хубаво нещо от президенстването на Тръмп беше Мелания.

21

Анонимен

преди 3 години

ако бях на мястото на новия не бих пипал писмото, кой знай къде си го е врял предшественика му, едно приченце ми каза, че 1 месец всички от кликата на стария били задължени, ако им се допърдимного да дойдат и да го направят върху писмото, да събере аромат

20

АтанаСпорМюнхен

преди 3 години

Не съсипвай напук всичко което направих.Донълд. Джей. Тръмп

19

L.

преди 3 години

Новият сериал - Бележки в Овалния кабинет.Гледайте всяка инагурация по CNN.

18

Анонимен

преди 3 години

А Бойко какво ще остави?Вероятно не писмо а цяла книга ''Винету''!