21

Bili

преди 3 години

абе ***...., колко болни има тая година от грип....? 0! колко умрели от грип - 0!еваларка.

20

хахаахахахах

преди 3 години

Статията и заглавието нямат нищо общо. Брутална гавра с драгия читател и ковидваксър, директно им се смеят/ да не използвам други термини/ в лицето за пореден път.

19

Йово

преди 3 години

Голяма част от българите са *** затова ги манипулират лесно. 81 годишни без никакви заболявания, стига АЗ НЕ ВЯРВАМ но вероятно има някакви зомбита които им вярват!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Бая лечение им удрят.. Набий 5 вида натибиотик ударно пък да видим дали и здрав прав човек няма да умре. Щото всеки лекува кой как знае и си прави експерименти. Гледат да те изгонят по-бързо от ковид отделението пък ако оживееш оживееш. От личен опит го казвам....

17

Анонимен

преди 3 години

Още много такива списъци ще има. Досега само 3,1% от населението на България се зарази с този вирус. Да се надяваме, че ваксините ще изпреварят следващите вълни на заразата, а всяка следваща вълна ще е по-мощна от предишната.

16

Анонимен

преди 3 години

Много ги е проверявал някой за други заболявания! Да не мислите, че са изследвани. В болтиците елеменгарта ПКК не пускат и не проследяват.

15

Анонимен

преди 3 години

Повече от половината са на възраст под 75 години. Всички починали можеха да живеят още, ако не беше вируса.

14

Сата НАТО

преди 3 години

90% от обявените жертви на ковида, са на 75+ години. Средна продължителност на живота за България - 75 години. Извод: Никой не е умрял от ковид и вирус НЯМА.

13

Анонимен

преди 3 години

Кои ще поеме вината тогава за лекарска грешка и неправилно лечение на -30 процента от хоратаГешев кьде си - самосезираи се

12

Анонимен

преди 3 години

Били са щастливци.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако успешно преминете изпитанието със първата доза от ваксините тялото ви вече ще е готово да приеме втората доза от наночастици обвити във специална химична обвивка и няма да получите алергични реакции и анафилактичен шок

10

генко

преди 3 години

Защо не ги пишете поимено.и адрес.Щото и моето куче почина от змия но не го писах корона !?

9

Анонимен

преди 3 години

Баща ми е на 81 бил е заварчик 45 години ,работил в Газли и Ленинград 6 г. Има проблем с белия дроб заради отровата и изпаренията от заварките но се радвам че тоя вирус го заобикаля )все още кара кола лятно време ,купих му една стара Хонда )

8

Анонимен

преди 3 години

Защо биеш минуси бе???????????

7

Анонимен

преди 3 години

Пророчеството на Бил Гейтс за появата на нов вирус се сбъдна. Конспиратолозите отказват да признаят факта, че Бил Гейтс е пророк и продължавата да тврдят, че пандемията е план на някакви зли милиардели да редуцират човечеството. И по този начин оспорват и факта. че Бил Гейтс е филантроп, който желае да ни спаси със турбоваксините.

6

генко

преди 3 години

Щом БСП ще ни спаси от ковида ще гласувам за тях а и не само аз,ще осигурят и безплатна медицина.вдигат пенсиите с 30% училището безплатно БРАВО ето кой мисли за българия.

5

Зозо

преди 3 години

Много къс днес некролога.

4

Анонимен

преди 3 години

Ееее, как пък всички дето нямат други заболяания са от 70 нагоре? Е ко праят постоянно по аптеките пенсионерите тогава? Сигурно разглеждат, нещо на промоцийка да си купят. Забележете, най-младия дето нямал заболявания е на 69 години. Най стария на 82 години.

3

Анонимен

преди 3 години

Апокалиптичната ковидална чyмa ще бъде спряна от Ноевите ковчези кренвиршовозите и баничаpките, които носят животворните ваксини.Антиваксърите водени от злоба и завист не носят маски и не спазват социална дистанция, тъй като според тях маските пречaт на вируса да разпознае - кой го е преболедувал и кой не е.

2

Анонимен

преди 3 години

Касапите и търгаши с бели престилки, толкова са огладнели, че каквото им нареди кофпомпаджията неук, със суджуците и нощното шкафчинци, това говорят. Бас държа че тези без заболявания, не са стъпвали години наред на лекар, но търгашите са им пускали задължителните кръвни изследвания. И трите пломби са усвоили, както и ваденето на зъб.