17

да бе

преди 3 години

ПЪРВО ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ И ТЯ НЕ Е ИНДИЙКА.------------------------Напиши в Гугъл "kamala harris early family pictures" и виж какви снимки ще ти излезат. После пак се върни да пишеш.

16

Камала Харис

преди 3 години

През 2020 година, за първи път в цялата история на Америка новородените бели деца са малцинство. Явно отива на кино тази държава, а като цяло и всички бели държави на запад.

15

Анонимен

преди 3 години

Не взеха някоя от Столириново ами от Индия, тц тц тц

14

Анонимен

преди 3 години

Всички индийци да се наредят на брега на реката и да се изпикaят заедно. Нека празненствата започнат сега!

13

много голямо дарение

преди 3 години

67 долара , браво на тази мома. много пари много нещо, то няма и за по един сладолед. БОЖЕ ПРОСТИ ИМ НА ГРЕШНИЦИТЕ ОТ АМЕРИКАТА.

12

Анонимен

преди 3 години

В момента сме свидетели на бързия упадък на западната цивилизация. Същото се е случило и с Римската империя, както и с много други. В един момент ставаш успешен, разрастваш се, ставаш притегателен център за всякакви варвари, варварите почват да се издигат и да управляват...и накрая следва падение. После някои от варварите правят нова империя..кръговрат.Рим е започнал да запада от момента, в който хора от кол и въже са започнали да стават императори. Ние сме на този етап.

11

Ноявият Световен Ред

преди 3 години

Администрацията на Байдън има негро-индийка за вице, евреин за секретар, 5-има афро-американци за министри, 5-има латиноси, една индианка, 4-има евреи и само 4-има бели (3 от които жени) за министри. Плюс трансдженърка за зам-министър. Не би могло да има по-глобохомо правителство.

10

Анонимен

преди 3 години

На стените на молитвения дом дори е изписано името на самата Камала Харис, която е дарила 5000 рупии (67 долара) през 2014 година.Колко щедро...

9

Светльо ЦВЕТНОКОЖИЯ!

преди 3 години

Вчера Светослав Иванов по БТВ нарече Камала Харис цветнокожа ! Е щом тя е цветнокожа, значи и той е цветнокож, защото е черен и баща му е индиец! Ако тия са цветнокожи противоположното на цветнокож предполагам е безцветен! Значи ние сме безцветни! Значи би трябвало и ромите да ги наричаме цветнокожи!

8

Анонимен

преди 3 години

Прилича на погребение, а снимките на некролози. Явно е някаква вуду магия за смъртта на Джо Байдън.

7

Анонимен

преди 3 години

ПЪРВО ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ И ТЯ НЕ Е ИНДИЙКА.

6

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

не на ИСТАНБУЛСКАТА конвенсия да на нормалноста и хетеросексуалноста

5

Анонимен

преди 3 години

Ами ще се радват я. Постепенно Америка ще заприлича на Индия или Мексико.Явно никой по света не се светва, че ако всички мизерабъли по света се изсипят в някоя просперираща държава, чийто успех се дължи основно на култура на бели протестанти...то постепенно тази държава ще се *** във във втора Индия или Мексико. Обратният процес също е валиден, но на този етап няма как да се случи, защото белите протестанти някак не са се залетели са живеят в Индия. Положението вече е изтървано.

4

Анонимен

преди 3 години

тя баба Ванга лекаи пръст ,ши земе да познае,,последния шии черен

3

Анонимен

преди 3 години

След фойрверките всички деца в района са били изнасилени, а бостаните обрани ама за туй да не се пише.

2

Нане

преди 3 години

Наще шФеди, що чекат...Разпореждам три дневни кючеци и маанета...

1

Ми

преди 3 години

то на цял свят е ясно, че тя ще е реалният президент на САЩ!