12

Анонимен

преди 3 години

Видяха, че ваксината им е крайно скапана, опитаха се да я пробутат, но не мина номера. Заявените 92% ефективност се оказаха 60%. След като биха тъпана, че руснаците им откраднали "прекрасната" ваксина, ходиха да им се молят да им дават от руската, да я слагат заедно с тяхната, та дано някой да им я купува.Този номер минава само за продадени души като Борисов, за истинските лидери не минава. Затова сега ще правят нова ваксина, преди да фалират.

11

Анонимен

преди 3 години

И богатите ОАЕ одобриха руската ваксина, заедно с Унгария .

10

Анонимен

преди 3 години

Те там ангилизите са специалисти по новичок та може с нещо да са го забъркали като ваксина

9

анонимен

преди 3 години

До До 4От моите и твоите данъци разбира се! Затова съм и писал - като за начало! Да си мисли хухавелата, че е фор фрее и да се вдаде без да се дърпа като за начало! А после....!

8

Хайли лайкли Ха Ха!

преди 3 години

Ако са 'готови' както всеки път - пак ще обявяват че са 'готови'!То тяхната 'готовност' край няма!За разлика от измисления Новичок - реалната медицинска работа е съвсем друго нещо!

7

До 4

преди 3 години

А държавните средства чии мислиш са?наши,приятелю.

6

Анонимен

преди 3 години

Унгария е одобрила руската ваксина,а Бай х.й ще ни лекува с най_слабата,но най-евтина астра зенека и същите били готови с нова универсална ваксина.Аз няма да си правя този експеримент.

5

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да са в готовност. Те и останалите 4-5 фарма компании са в готовност, че и тези които тепърва ще изкарват ваксини - и те са готови. Толкова сигурни пари на куп не са виждали пре живота си. И то за нещо скалъпено толкова бързо и бед скъпите дългогодишни слинични проучвания. Това не златна мина, ми не знам какво им е.

4

Анонимен

преди 3 години

Чакаме добрите вируси и добрите бактерии.

3

анонимен

преди 3 години

Като не им мина номера с противогрипните ваксини платени от собствения джоб, ще го направят с противокоронни и с държавни пари като за начало! По нататък ще видим! И всяка есен, пролет, лято, зима ще има : боцни ме тук и тук и тук......! Насам народе - по две за лев ги харчим!

2

Анонимен

преди 3 години

Унгария одобри единствената ефикасна ваксина-руската.Но там управлява истински мъж-Виктор Орбан.А нас ни управлява плеяда от женски полови органи-кърджалийски,смолянски,дуловски и разбира се...банкянски/

1

Анонимен

преди 3 години

Направо на абокат да минат, за по лесно. И как дойде нова васкина за нов щам отиват там преливат им химикалите и чакаме следващата....