15

Анонимен

преди 3 години

Как ваксинирате без ваксини. Вижте Израел там вече са ваксинирани 3 млн от населението.

14

Професор?

преди 3 години

а лъже като дърт ром. Забавянето е в резултат на некадърно и безотговорно управление - процентно изоставате в пъти спрямо другите европейски страни, сигурно не без далавера за някого.

13

Анонимен

преди 3 години

Забавяне няма, просто няма желаещи

12

Дедо

преди 3 години

... то ваксини няма, те продължават да ваксинират ...

11

1-н

преди 3 години

Ше кажеш че има ваксини като мога да стана и да ида незабавно да се ваксинирам, ако пожелаяИстината е че даже и за Вашите няма, какво остана за обикновените данъкоплатци

10

Анонимен

преди 3 години

А вие как мислите!? Че мафията ще пропусне да направи Големия удар ли!? Наивници....

9

Bond

преди 3 години

Естествено, че няма забавяне, тъй като дори при символичните бройки ваксини, които идват, пак няма 100% ваксинирани.

8

До 6

преди 3 години

Ами това ако е вярно,значи крадецът и сега е прибрал подобаваща комисионна!

7

Мата Хари

преди 3 години

Аз пък като се ваксинирах със Спутник 5 и като излитах извиках Да живее Бойко ! Той е 1. И пикирайки влетях в прозореца му с бая кюлчета...

6

Да бе

преди 3 години

Лъжe катo дъpт. На последно място сме по ваксинация на глава от населението в Европа. Причината - пак далавера. България е поръчала основно от ваксината на Astra Zeneca, която още не е одобрена и съвсем малки количества от ваксините на Pfizer и Moderna, за разлика от другите европейски държави. А защо това е така? Ами изпълнителен директор на "Астра Зенека - България" е Зоя Паунова, а нейната дъщеря *** Майдел евродепутат от ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 3 години

Аз пък след като се ваксинирах на другия ден ходих в планината, качих се на един връх, вадя телефона да правя снимки и гледам че хваща уай фай мрежа а на километри няма нищо. Гледам името на мрежата VasilTrifonov6823s12 а това е моето име. Не знам какво се случва. И сега изведнъж си мисля че Путин е жалък диктатор а преди го обичах до полуда.

4

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че няма "забавяне" има само едни Цифри! Към 20.01.2021 ПОСЛЕДНА в ЕС с-032% ваксинирани е България! Средният процент на ваксинираните в ЕС е 1.45%Няма вече страна в ЕС с по малко от един процент ваксинирано население!

3

Анонимен

преди 3 години

"Темпът на ваксинацията у нас се провежда изключително добре за разлика от редица други страни"Защо пак лъжете? На последно място сме по ваксинации в Европа.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз онзи ден се ваксинирах и вчера изведнъж английския ми стана перфектен и започнах да правя таблици на Ексел а не бях виждал Ексел.

1

Анонимен

преди 3 години

Другарите са в пълен хаос, половината искат да се отваря всичко, другите не искат а бате Бойко пак е номер 1 и няма алтернатива. ФАКТ