12

ххх

преди 3 години

Бойко Борисов ли е хвърлял ботлука в реката?

11

Анонимен

преди 3 години

Та питам - няма ли кметовете да си мръднат пръста и нещо да организират?Само си седят по общините и не си мърдат пръста.

10

Анонимен

преди 3 години

Имам вила в Бов.И когато отидохме там с ужас разбрах, че *** се сълбира веднъж седмично - във вторник.За едри *** като части от мебели или хладилници - никога. Или трябва сам да се погрижиш или ги редиш по улицата и ги трупаш на камари.И това е единствения начин да се отървеш от някой развален електрически уред. Ако са по-малки ги товарим в колата и като наближим София ги стоварваме някъде да сметище.Е тва е положението. И това не е само в Бов, но и във всички села по Искърското деф

9

Анонимен

преди 3 години

Няма ли берачи на дърва? Няма ли да направят някакви заводи за полимерните опаковки? Всяка година се генерира все повече ***, а и вече наличния е доста. Ние нямаме пари да си плащаме за износ, поне да се рециклира наличния. Толкова магистрали се тръби, че се правят, поне там могат да се влагат.

8

Четвъртък

преди 3 години

Това е най-тежкият шамар наследен от баща ми, ако няма кошче хартийката в джоба. Като излязох от хлапашката възраст, вече го осъзнах и дори ме зарежда, че правя нещо добро. По коледа, се разхождам по планински път около Елена, на километър от селото, в пустото, гледам дошъл "нашия" и си хвърлил пералнята, в урвата към реката. Не е отишъл с кон, с кола е, а Елена е на 15 км.Там, като се заселихме, се тъй знаеше, *** в реката отвън , по урвата, като дойде "голямата" вода ще го отнесе.

7

Такса смет

преди 3 години

Само в МС и НС има толкова много б0клук, събран на едно място.

6

Д-р Исня

преди 3 години

Къде го извозваш, Бойко? Нека да позная - в най-близкото дере. В село Ягода такава ти е политиката! Главата се вмирисва откъм рибата!

5

Анонимен

преди 3 години

Квото и да си говорим, пичове, не институциите са го изхвърляли тоя "***" в природата, а ние - хората. Всеки един от нас някога е хвърлял пликче, шише или фас на земята. Колкото и глоби да им слагат на институциите, докато ние не си оправим манталитета, това ще продължава! Всеки си вика аре бе един фас голяма работа, една птичка пролет не прави, нали?

4

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли какви сте прасета?

3

ДДРОнег

преди 3 години

До ДДРОнегПослддното изречение да се чете така - "Дали не бяха прави хората ... "

2

ДДРОнег

преди 3 години

Извинявайте, кадрите от Югоизточна Азия ли са, или от "европейска" България ???!!!И пак няма виновни и наказани, нали ...А, и занапред няма да има, нали ...Дали не бяха хората, които говореха за "смяна на чипа" и за "80%" ...

1

Анонимен

преди 3 години

Към този момент към депото са занесени около 700 тона бок//.ук-------На гръб ли ги занасяте или на носилки?