13

Хемус

преди 3 години

Това сега на снимката мяза ли на жена!?

12

Fenasi Kerim

преди 3 години

Абе и нас никой не ни пита. Помня че имаше избори на Байряма. България е светска държава и религиозните вярвания на хората са без значение. Какво пречи да празнуваш Великден, Байрям, Рожден ден в изборния ден?

11

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътВие нали искахте да гоните "тиквата" бе, кво станА? Що им правите трудно гласуването на гласуват?:))))

10

Ми чесвайте

преди 3 години

си го бе братя арменци. Кой ви пречи. Па отидете за 15 минути и пуснете една бюлетина и след това отново ,,едини и пиенье,,. Кво толкова. Няма сега да си разваляме дослука я.

9

аз-ът

преди 3 години

едно време новотурците в Турция ви питаха дали искате да осттанете и вие пак не бяхте съгласни. Ми то на вас - все не може да ви се угоди... :))))

8

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта веднага "ще ги оправи".Само момент да се конкултира с Москва.

7

Ха-ха

преди 3 години

Арменският поп е готов да приеме оплакванията!

6

аз-ът

преди 3 години

значи ... никой не ви пита, защото никой НЕ МУ ПУКА за мнението ви. Защото тази държава е наша. Като не ви харесва - ей я де Турция, ей го е - Нагорни Карабах. Ей го де е Армения. Що не се грабнете и да си идете у вас а? Да ни покажете на нас гадните, непитащи българи, колко е по-хубаво у вас, и колкоо сте по-ценени и уважавани на други места. Я си тръгнете веднага - ей така , да ни натриете носовете?Таксита да викам ли, или вие с градския до автогарата ?

5

Анонимен

преди 3 години

вас ще ви питат в Армения ! -ама ,че нахалници .Дай да питаме турците , евреите,и ромите кога ще им е удобно ? - некой байрям ,ханука ,банго васил да не се паднат изборите .

4

Петя

преди 3 години

Следващия път когато в Армения правят избори да ме питат и чен кога искам да бъде посочена датата

3

Еврейски отпадък

преди 3 години

Че защо някой вас трябва да пита ?Кои сте вие ? Банда мур-гави космати грозни нелицеприятни при-мати Тива е България на който не му износа да се оплачи на арменския поп или да си ходи обратно от където е дошъл . Няма шанс друг етнос да казва кво да става . И айде малко смирение неблагодарни ку-чета

2

Еврейски отпадък

преди 3 години

Че защо някой вас трябва да пита ?Кои сте вие ? Банда *** космати грозни нелицеприятни *** Тива е България на който не му износа да се оплачи на арменския поп или да си ходи обратно от където е дошъл . Няма шанс друг етнос да казва кво да става . И айде малко смирение неблагодарни ку-чета

1

zeus

преди 3 години

Айде стига глупости, арменците в България са 10 000 души