84

Анонимен

преди 3 години

Я пишете за ваксинирането? За 1 месец се ваксинираха 0,003% /24 000/от населението. Стова темпо ни трябват 233 месеца за да ваксинираме 70% / 4 800 000/от населението. Какво се случва ? Защо тотално се провалихме2

83

Анонимен

преди 3 години

Дааа ! Да не си помислихте друго. Това гурбаво правителство ще изкара България най-хубавата държава....Голяма пропаганда ей

82

Анонимен

преди 3 години

Цъфнали сме тук с маса полуразрушени болници или липса на такива, че за Европа се замислихме как да я оправяме. Тия на кой свят живеят? В измислените статистики и зависимости в които живеят.

81

Minuva42

преди 3 години

Към долупишещите :Стана ви малко по-широко около врата и взехте много да знаете...Спомнете си преди два месеца какво беше и как линейките нямаше къде да оставят болните.Умираха пред болниците и по стълбите, завиваха ги с одеала в асансьорите.Много бързо ще се върнем там, ако не помним

80

Ес

преди 3 години

В ЕС не могат да укротят пандемията, а ние сме отличници все едно живеем на друга планета... и като отворят пак ще стане като преди нова година. Неясно защо не затвориха търговски обекти, които бяха препълнени нонстоп. За съжаление резултата е ясен- от траурните агенции отчитат ръст на погребенията над 80% спрямо същия период на 2019.

79

555

преди 3 години

Случайно се запознах с двама , които тотално неглижират мерките на щаба и отричат съществуването на ковид19 и тогава напълно се убедих , че Дарвин е съвсем прав .

78

До Мислещ

преди 3 години

Явно броят като оздравели и хората, които са били в карантина поради контакт с болен. Нищо , че може да не са били болни. Преди дни имаше по 6-7000 оздравели. Кой и кога ги прегледа НВ знам...

77

До Иван

преди 3 години

А замислял ли си се, че статистиката може и да се манипулира с цел пандемията да няма край. Причини много, иначе изборите ги остави на страна, не вярвам тези които не харесват Борисов да го реабилитират по случай успешно справяне с пандемията.

76

Мислещ

преди 3 години

А народа ***..Я, помислете малко ( или опитайте поне ) . Как така в последните дни ( седмица) има по 3-4 хиляди излекувани на ден?! Би било прекрасно ако е вярно само дето ...Ако следим ЛОГИКАТА на тези дето плашат хората от ТВ то за да има 4000 оздравели примерно Трябва да е имало толкова заразени в периода около две седмици назад ? Тоест първата седмица на Януари...Да видим ...Тогава НОЩ даваха ,че има по около 500- 600 заразени ...Е, как тогава сега има толкова много оздравели? А народа ..

75

Иван

преди 3 години

"Не вярвай на статистика, която лично не си манипулирал", стара народна мъдрост. Не знам дали и децата вярват на лъжите, че болните намаляват. Просто данните се прикриват заради предстоящите избори.

74

Анонимен

преди 3 години

Логично. У нас пикът беше октомври-ноември. Тогава си замина основната част от сериозно хронично болните - поради адекватни медицински грижи си замина. Няколко души край мен починаха - всички възрастни с хронични болести и едно общо оплакване: "Никой не ни поглежда в болницата. Преди ни изследваха, лекарства ни сменяха. Сега никой не влиза по цял ден." - това са оплакванията им броени дни преди да си идат от този свят. На всички, до един!Та на самооцеляване сме си и естествен подбор у нас!

73

Бе-Це-Же

преди 3 години

Аз още ви пазя ...

72

Анонимен

преди 3 години

Сега направих справка-Република Лаос брой заразени-41, брой излекувани-41, смъртни случаи-0.Знам какво ще кажете...то все едно.

71

Анонимен

преди 3 години

Някои само плюят по всичко. А вас ако ви сложат какви решения ще вземете и какъв ще е резултатът? Щото ако е катастрофа (недостиг на линейки, легла в болници, много починали) ще изхвърчите с 300.Хората от щаба контролират ситуацията доста добре.

70

Анонимен

преди 3 години

При нас всичко ток, пък видиш ли в Европа много тежка ситуацията. Склонен съм да си мисля, че просто у нас не се правят достатъчно тестове и заболяваемостта е доста над пропагандните нива, които ни се съобщават.

69

Анонимен

преди 3 години

Тестовете харчат ли се като топъл хляб?Колко още внесе Бойко?Преди се похвали за 1 милион продаде ли ги на народа?

68

Анонимен

преди 3 години

Свършиха парите от ЕС за усвояване на пътеката....

67

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до До абонатаПокрай (голям) хотел с ресторант на олинклузив, много хора се препитават.Но кръчмари пищят на умрЕло, щото туристи от такъв хотел не влизат в прехвалените им ресторанти.Търгаши от хран.магазини пък опяват, че туристи на ол-инклузив не купуват от топлите им витршни.Дори продавачи на сладолед се оплакват, че такива туристи не купуват сладоледа им.Защо да го купуват, след като в хотела ядат сладолед `на корем` ?

66

Анонимен

преди 3 години

Запалих си свещ да ги търся ваксините....

65

Анонимен

преди 3 години

Мерките дават резултат, към края на миналата година имахме много болни, сега в нашата болница не останаха такива. Но докога ще седим така затворени?