22

гост

преди 3 години

Много лоша пешеходна пътека! Спре ли автобус влизат в насрещното и изпреварват като невиждат, че има пешеходци. Автобусната спирка просто трбва да е след пешеходната пътека, но явно гениите в общината не се сещат.

21

До 4 АнонимеН

преди 3 години

Много по-добре е тези на възраст до 30 години всяка година да преминават нов курс и изпит за шофьор. Може и всеки месец.

20

Анонимен

преди 3 години

Този Владимир Тодоров съм го запомнил с това, че едно смсилено предложение не е направил. Пенсионната възраст е много разтегливо понятие. Има едни дето се пенсионират на малко над 50 години, други на 60, на 63, на 65, на 67, а някои работят и до над 70 години. Възрастта не е критерии дали може или не може да шофира, а физическото им състояние. Никой няма да претрепе себе си или близките си, ако шофира, когато вече не може. Шофьор в "пенсионна възраст" е много по-малко опасен от някой до 30 годи

19

Анонимен

преди 3 години

Бат Владо,как ще процедирате,когато участниците в ПТП,са причина за отнет човешки живот,са под 25-години? Не предлагай *** аргументи,защото и ти вървиш и то бързо към третата възраст. Алкохол,дрога,една такава *** отне живота на Милен Цветков.Така че,не плямпай глупости,ако не искаш хората да споменават ***.

18

Стискайте палци...

преди 3 години

...на жената, детенцето има нужда от майка си!Дано всичко се размине!

17

Анонимен

преди 3 години

До аааНе, не е ясно, кой е отговорен за инцидента. Възможно е следствието да установи ситуация, създадена от потърпевшия, която да не е позволявала на шофьора да реагира. Разбира се, първият заподозрян е шофьорът! Да напомня, че преди години в Германия Теди Москов бе тежко наранен, а след излекуването си му се наложи да заплати щетите по колата на шофьора, който го бе блъснал....

16

до 16

преди 3 години

На тази пешеходна пътека изобщо не и е там мястото. Виновни са отговарящите за пддръжката на пътя. Онези, дето си ги избирате 100 мандата поред.

15

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой да ми даде пример къде по света се блъскат пешеходци на пешеходна пътека ? Хайде български дайде пример ! Трябвало пешеходците да се оглеждат на пешеходна пътека, ха ха ха, тогава за какво е тази пътека бе кр'етени ? Пред всяка пътека има знак за нея който трябва да се види не от пешеходеца ами от "коубоят" на "конската тяга" бе изм'екяри ! Векове ви трябват за да заприличате на 'бели хора", за сега сте само овце !

14

ааа

преди 3 години

Ясно, че по закон е виновен водача на МПС-то. Обаче тази жена със сигурност не е погледнала какво става. Как може да тръгне да пресича с дете без да види преди това, че колите са спрели!?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Колко днешни ще изкарат до 70-75. дорога-пукница-дрога-пукница....

12

Анонимен

преди 3 години

Абе и аз навлязох в кръстовище по път с предимство с 20, защото спрял автобус ми закриваше видимостта, но това не ми помогна срещу колегата.. дет реши на не спре на "СТОП" и да ме остави без кола.

11

positive?

преди 3 години

Covid - 2021 ?

10

Анонимен

преди 3 години

Майка с дете е винаги проблемен пешеходец. Майката не си дава предимството никога. Тя не се и оглежда никога когато пресича на пешеходна пътека. Самочувствието и е огромно.

9

Българ

преди 3 години

Пак драми, има си правилник, никой не го спазва!!! Отделно масово се пресича зад автобуса, никой не чака или надничат. Проблема е 50 на 50 и на шофьори и на пешеходци които си мислят , че като стъпят на пешеходна трябва някой да му спре. Не трябва да преценяват дали идващото МПС ще може да спре :)

8

Таню

преди 3 години

До РАДИО ЕЛТОБраво, че са оправили детенцето така бързо. Дано и майката да бъде скоро при малкото си детенце, и да забравят тоя пътен кошмар!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Това само в България се случва да блъснат на "зебра" пешеходци, защото про'стите Бг-шИфьорчета разпознават "зебрата" като не като пътека с предимство за пешеходците, а като африканското диво животно ЗЕБРА и веднага си помислят, че са на сафари ! Това е Бг-действителност която никога няма да се промени, защото за всяка промяна е нужен МОЗЪК, за жалост този анатомичен орган липсва на овцата, доказателството е показателно само да се види кой е избран да ги управлява !

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимглупости, ще видим, като станете на 70 дали така ще мислите

5

Анонимен

преди 3 години

Пешеходн пътека на 6 лентов път можете да видите само в Бочкостан и столицата на Фандупкова.

4

АнонимеН

преди 3 години

СЛЕД НАВЪРШЕНИ 70 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛАГА КУРС ОТНОВО НА ВСЕКИ 10 ГОДИНИ)!)

3

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

дано се оправят детето и майката