13

АНОНИМ

преди 3 години

До мисиркииииииДа не говорим,че рецептата започва със СВИНСКО БОН ФИЛЕ,а разликата от врат и бон филе е огромна

12

Анонимен

преди 3 години

"разполовете свинското филе по дължина така, че да наподобява крилете на пеперуда"Какво пушите вие бе, приятели? Имате ли представа как изглеждат крилете на пеперуда? И как изглежда филе?

11

Анонимен

преди 3 години

Свински врат от бонфиле? Да не говорим, че на снимката не е нито едното, нито другото. А рецептата още на пръв поглед за нищо не става. Това си говори за нивото на българските "шефове".

10

Един BG от USA

преди 3 години

Бива ли такива глупости да публикувате. Няма такова нещи като глазиран свински врат. Американците го ядат това за Коледа, като глазират шунка и това става като се кипва кафява захар с портокалов сок и след това се залива. Не съм го ял и нямам и намерение като само си го представя. Не се правете на интересни ами си изпечете целия врат само със сол, пипер и скилидки чесън наблъскани в месото. Най хубаво става!

9

Анонимен

преди 3 години

Много *** се навъдиха последните години и много свинщини правят! Чувам че из София в района на жълтите павета вече било пълно със ***.Трябва по скоро да откриваме ловния сезон и да се справим с тая напаст.

8

Анонимен

преди 3 години

Автора, да правиш разлика м/у свинско бон филе и свински врат?

7

Шиши

преди 3 години

Това е рецепта за закуска, нали?

6

Анонимен

преди 3 години

Стига с това ШЕФ,*** готвач.Намерете си мъжка работа!

5

Анонимен

преди 3 години

Александър Попов - "авторът" е крайно некомпентентен кулинар ! Да не беше копирал статията по-добре.

4

Анонимен

преди 3 години

нещо не е такаедва ли ще се получи, като на снимкаташеф Васил едва ли си го е представял така, както и едва ли ги готви така в ресторанта:)

3

Гастро Гуро

преди 3 години

Альооооооо негде свински врат , негде бон филе ??? Сбъркани махленски черпаци , провъзгласили се за " шеф " ХА , ХА , ХА ..... Марш да белите лук и картофи !!!!

2

Гуфу

преди 3 години

Глазиран свински врат????Рецептата е за свинско руло от БОН ФИЛЕ. Някой редактирали изобщо статиите?

1

Анонимен

преди 3 години

И как да приготвим все пак глазиран свински врат? Прочетохте ли какво публикувате?