26

Анонимен

преди 3 години

Валерката май е ходил в пернишка дискотека и след това е броил звездите.

25

бацо

преди 3 години

:( що за нефелни предложения.

24

Тошо

преди 3 години

Прав е човека, а освен това е и именник, така че да не се скрънзи, ами да бръкне у джоба и да почерпи !!!

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя дето щял да докара богати туристи, като спре музиката. Ей пишман оправяч излес св разходи из градовете и плажовете. На всякъде Кал, счупени тротоари, няма тоалетни, мръсно , без осветление, без пешеходни алеи , без озеленяване.....Ти в друга планета живееш

22

Анонимен

преди 3 години

Защо отваряте ,когато виждате че върви към оправяне. Ще отворите, ще тръгне пак намгоре и пак трябва да затваряте и отиде пролетта. Да си седи така ето ,че намалява бързо всичко

21

Хмм

преди 3 години

Този иска ресторантите да отворят защото там са ми гласоподавателите. За какво ми е да се отварят училища при положение че те не могат да гласуват. Образованието пасти да яде, а не да се учи

20

Анонимен

преди 3 години

На този му се е допил алкохолик

19

баба мара

преди 3 години

да се отворят хотелите и ресторантите на юг от бургас

18

го Гошо Тъпото

преди 3 години

Не знам за теб пич, ама неговия ум не го побира със сигурност.Сигурно още не го осъзнава.Кажи как дасе раздели с тая слава, гусин вице премиера.Как да долази пак в дупката от която е изпълзял.И да знае, че никога повече няма да припари на жълтите павета освен като екскурзиант.

17

анонимен

преди 3 години

Валери Симеонов нали има хотел, алчен е и иска да печели и да не плаща данъци и да е на далавера, затова е готов да жертва здравето на хората.

16

Анонимен

преди 3 години

Щом дори при ваксиниране първо натриват местото за дезинфектиране с тампон намокрен с алкохол над 70 градуса при боцкане с иглата понеже вируса се унищожава при 65,което е Върхова граница при полимеразната верижна реакция като за полимери защо да не може човек да си дезинфектира устната кухина с анасонлийка поне 50 гр. от 65 градуса,че да няма инфектиращия вирус и да няма колики за което се употребява и предпочитан анасона обикновено без алкохол.

15

кой тоз бе

преди 3 години

дето пак ръси мозъкдето пак избива комплексидето пак си чеше еготогусин зам председателя на клоаааката народно събраниекои бяхте тези дето го изпратихте таммалко поне не ви ли е срам

14

Анонимен

преди 3 години

Чест и почитание т-н Далавериев! Цялата Черкезка общност е с Вас....

13

Палячо

преди 3 години

Валерката 'айде идвай да направиме проверката, Валерката

12

Анонимен

преди 3 години

Валерка вместо да се правиш на спасител що не обясниш как изведнъж се появиха тестове за напълно непознат вирус? И защо за най обикновения грип лекаря поставя диагноза само след преглед а за ковид само тестовете се признават? Никой не се напълва да създаде препарат който унищожава вируса, вместо това,, създадоха'' най бързата ваксина в историята и само тя и затварянето са единственото спасение. Що така бе??

11

Анонимен

преди 3 години

До До 4Всеки има право на мнение, дори и ти. В случай, че четеш нещо по-различно от новини, щеше да го знаеш.Отношението ти към цитираната група хора, особено"театрал" отново сочи към това колко четеш.И сега ако искаш мога да ти дам профила си в GOODREADS, за да висиш колко чета, средно по 70 книги годишно.

10

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Симеонов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА ЮЖНОАФРИКАСКА НАЦИЯ Е С ВАС !

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Как ще...остави тоз голям...кабинет на жълтите...павета,ума ми не го побира,а му остават...само още 2 месеца и 10-15 дни.

8

Анонимен

преди 3 години

Прав е!

7

Този дето гълта

преди 3 години

не без проникване