65

ПорЦелан

преди 3 години

Ти мен не ме мисли. Мога да правя всичко. *** като теб дето стават само за хамали да го мислят. :)

64

до ПорЦелан

преди 3 години

теб те знаем, ти и житото го сееш на южната тераса а го мелиш на брашно на северната, на тавана коошки гледаш, а в мазата две свинни. Продължавай така ..смешшшник.

63

ПорЦелан

преди 3 години

До 61 - От всяка *** върба не става. :)До 62 - Аз си пека хляб всеки ден. Отнема точно две минути да сложиш нещата във хлебопекарната. А пък хлебопекарната е с процесор. :) Между другото си пека и тутманик и кекс, а и кисело мляко прави машината. Почти всяка сутрин вадя от машината два буркана по 1.100 литра. :)

62

Анонимен

преди 3 години

колко много са важни кръчми молове се вижда от данните за спада на ръста за 2020 та. едва 4% се е "сринала" икономиката. тоест сме на ниво 2018 та.

61

Анонимен

преди 3 години

шшш ало стига с тез Ай Ти та, някой трябва и хляба да ви изпече

60

Анонимен

преди 3 години

До ПорЦеланнапротив всичко се учи...IT секторът е като шивашката индустрия-работи се на ишлеме!

59

Анонимен

преди 3 години

До до 46хайде стига глупости IT индустрията е като всички останали...със своите проблеми и перспективи.големите заплати се изкарват с къртовски труд.2-3 часа на ден и после съм свободен и вземам 5 хиляди лева заплата минимум!!!моля?тия ги разправяй на баба си!обемът на работа е огромен,защото информацията,която трябва да се обработи от тези специалисти е колосална и изисква много търпение и денонощна работа!

58

House M.D.

преди 3 години

И ние с какво можем да бъдем полезни?

57

123

преди 3 години

Не успяли да си пробутат парцалите от "новите колекции"...Хахааа, какви нови колекции, като на 80% всичко е ментета на 100 - кратно завишени цени? Смехорани!

56

Анонимен

преди 3 години

Из роди герберастки, да забраняваш на хората да работят, а в същото време да вдигаш заплатите на калинките, суджуците и ***-милиционери е престъпление, за което скъпо ще си платите!

55

ПорЦелан

преди 3 години

Сигурно много хора им се иска да станат програмисти или софтуерни инженери, но проблема е че малко стават за това. Затова плащат повече. Търсенето е по-голямо от предлагането. ИТ е нещо друго, за това стават малко повече хора.

54

до 46

преди 3 години

Само да вметна, че "в тези офиси" има страхотни забавления и в нашата компания още преди всякакви пандемии ходехме не повече от ден, два седмично в офиса да се видим и да поиграем забавни игри, да идем на разпускащ масаж или на хубав обяд. И не, никой не изкрейзва, работим по няколко часа на ден. Най-сладък е квалифицираният труд. Работиш 2-3 часа на ден и изкарваш петцифрена заплата. Кеф. Е, когато бях junior, работех по цял ден. Сега неща, които преди 9 години правех за ден, ги правя за минути

53

Яве

преди 3 години

Хора разберете живота ням да бъде същият вече. Много бизнеси в това число и този с магазини и помещения в моловете отиват в историята, както и търговията в вида който познаваме... Всичко вече започва да става онлайн. Който се ориентира навреме ще бъде подготвен за масовите фалити които предстоят. За жалост това е масово навсякъде по света...

52

дедо иван

преди 3 години

милите те, свърши пералнята на немъчени пари...

51

Анонимен

преди 3 години

Нереализираната печалба не е загуба! В момента не работят, но почти нямат и разходи. Почти съм сигурен, че имат договорки да не плащат наеми до края на периода, в който са затворени.

50

Анонимен

преди 3 години

Какви молове, всичко е вече онлайн.

49

Анонимен

преди 3 години

не е приятно, но всички сме на огъня, бяха хубави времена ,когато едно парцалче го купуваш за 20 лвл, а го продаваш за 200 лв.

48

въпросче

преди 3 години

те хубаво отчитат загубите , ама дали са отчитали пред държавата милионите печалба ?

47

Катастрофата

преди 3 години

ще е страшнаглада от 90' ще ви се види като купон в сравнение с мизерията която идваюдо-масонската карантина вече причини най-страшната криза за последните 200 години

46

не спори с трол

преди 3 години

До До 41на него му плащат да пази "опорките" няма да излезеш на глава. Съществото ще си седи на у дома и ще бълва лайнца през малките си недъгави пръстчета.