37

Анонимен

преди 3 години

Целият свят видя как едно крило на демократите, яростни русофоби прецакват вече няколко пъти с гнусни манипулации Сандърс, защо да не прецака и консерваторите?

36

Дай Боже!

преди 3 години

До Анонимен"Дано успее, от това зависи бъдещето на целия демократичен Свят."Дано успее да се разпадне! - от това зависи бъдещето на целия нормален свят!Щото америка и приятели се оказаха демоНократичен свят.

35

Горкото!

преди 3 години

Бедната грозна чебурашка !Толкова статии и нито една за Русия!

34

Анонимен

преди 3 години

Хайде далеч от конспирациите.Кой е внедрил Тръмп? Американския народ го направи.Подобно.на Обама.Запада сам си е виновен за много неща.Няма как от 60г да рушиш това ,което си и да очакваш,че другите в света ще те чакат.

33

Анонимен

преди 3 години

Байдън, подобно на Обама, наследява икономика на изкуствено дишане, заради пандемията, и разединено общество вследствие на пробива, който силите подриващи Запада реализираха с внедряването на Тръмп. Америка е преживявала и по лошо в исторически мащаб, но в рамките на това поколение не била поставяна на по голямо изпитание. Дано успее, от това зависи бъдещето на целия демократичен Свят.

32

Анонимен

преди 3 години

Кръстева е малоумница.Ако я питаш колко е часа ще гледа умно без да ти отговори.Няма познание в никаква обшаст.Поредния нищо незнаещ професор в 21 век от фалшивия НБУ.

31

BG

преди 3 години

Кръстева ти си толкова професор колкото аз съм космонавт. Нищо не разбираш от ситуацията в момента в САЩ. Стой настрана ! Демокрация за теб ли са гей бракове, лесбийки, трети тоалетни и т.н. Разкарай се !ш

30

Анонимен

преди 3 години

Сига-ни, да се радват. На тая толкова е я еня за дедовия, колкото и бразилската президенка Русеф за България. На като Камилата иска положението, както Русеф Бразилия, и тия ще се правят, че не е от техните.

29

Демократите

преди 3 години

нямат нужда от обединение. Напротив те залагат на расовото противопоставяне, на противопоставяне по полов, етнически и всякакъв друг принцип налагайки квоти и подтискайки средния американски данъкоплатец, за да обслужват непродуктивния си избирателен електорат. Целта им е този електорат до следващите избори да бъде напомпан необратимо, така че да си осигурят власт завинаги.

28

Анонимен

преди 3 години

Байдън не е същия човек, какъвто беше преди 10-15г. Като го гледах вчера, видях едно злобно старче, което хем говореше за обединение, хем се мръщеше, без да се усмихне и един път. Може да е бил голям политик някога, но сега става само да си гледа сериалите в мазето...!!

27

Анонимен

преди 3 години

"Разделение в САЩ, ще успее ли Байдън да ги обедини?"Да се надяваме че Паркинсона ще има прекалено много вътрешна работа за "оправяне" за да не му остане време да разпалва войни и преврати по света. И най-вече за да не налага левите си трансджендър виждания на Европа.

26

Щуреца

преди 3 години

СоциализЪма победи и в САЩ! Ха - ха - ха - ха!

25

Всевишния монтанец

преди 3 години

* досещам

24

Всевишния монтанец

преди 3 години

До сещам се какво е пишело на листчето, оставено от Тръмп. Започва с " ф".

23

Дедо Слюнка

преди 3 години

Дреме ми на жезъла!

22

Пицагейт

преди 3 години

След Русия вече и США си има отявлен педофил за президент. Става все по - гнусно...

21

Анонимен

преди 3 години

НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ В САЩ!

20

Анонимен

преди 3 години

Както бойко ни обединява 11 години така и тоя ще ги обедини всички срещу него или гражданска война

19

Анонимен

преди 3 години

Байдън с 2 подписа още от първия ден хариза няколко милиарда на Путин и го напрви най-големият търговец на газ и петрол. Толкоз за кукумицините от белия дом.

18

Anonymous

преди 3 години

За какво обединение ми говорите, САЩ е сбирщина от всякакви раси, етноси и т.н. Пределно е ясно, че не може на едно място да събереш всякаква пасмина и да чакаш нещо, това, което се случва сега в САЩ ще се случи и в западна Европа, просто след около 50 години.