21

Вер Верени

преди 3 години

До TeнгрианинДаньо, Даньо нерде Ямбол нерде Стамбул. Като едно си знаеш барем да беше прочел че тук кметовете нямат думата. Ама празна глава, най силно дрънчи и най шум вдига.

20

Крива ряка

преди 3 години

"Причината е липсващият път, който е единствената връзка, свързваща населените места."Завиждам за този джурналистически бисер. Хем липсва хем е единствената връзка. Жалкото е че тези прекрасни села само на 30 км. от Пловдив са в трагично състояние.

19

против лъжкините

преди 3 години

До Против лъжцитее затуй, ти Ленке Трандафорова и дъщеря ти отдавна сте загубили доброто си име. За кривите колела няма прави пътища, затова все в обора стигате.

18

Анонимен

преди 3 години

ako prigotvat hubav babek, sudjuk, vino, rakia za nankov, che ima mnogo gladna bulka i shefka...moje da imat i hasvalt, halva, sherbet za bonus...;-)))

17

Против лъжците

преди 3 години

Този сайт е собственост на " Investor Media Group", която притежава множество сайтове и телевизия, които имат интересни публикации. Ако искат да запазят доброто си име, трябва да се отърват от такива " журналисти" като Петя Славова, която в заглавието на този материал пише две лъжи : " липсващ" път и " изкара" хората на протест.

16

Анонимен

преди 3 години

50 км от града само в БГ се води много далече. Това е просто абсурдно! Хората на запад за нищо го нямат това разстояние. И то си е нищо, ако има нормален път.

15

Анонимен

преди 3 години

После защо всичко живо е в града. Ако има нормални пътища до селата сума ти народ ще си живее там. Колко още години трябва да минат, за да го осъзнаят?

14

Teнгрианин

преди 3 години

Винетка отдавна са сложили. А път има, но не е асфалтиран. А не е асфалтиран, защото последните 10 години кметове на община Родопи са едни личности с нежни имена като Жозефината (бившия) и Чикийката (настоящия). Които са си назначили за кметски наместници пърхащи калинки около тях

13

Анонимен

преди 3 години

Еййй, тези майни много космополитни, еййй! Значи на мен Камчи, Аврен, че и Балчик са ми вилна зона, ама не съм знаел досега. Вие знаете ли че Ямбол и Сливен са на около 30 км?

12

БГ трол

преди 3 години

И винетка трябва за този път, сигурно.

11

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До До ТъпотоДааа,до Пловдив,през тези...дупки и завои 3 часа на ден не ти мърдат отиване и...връщане.До Пловдив са в Родопската яка селцата,да не ги изброявам на 10-15 км,а тези които са в равнината,са си...направо в Пловдив.

10

Анонеимен

преди 3 години

Нали асфалта не се ядял бе що протестират,да ходят при *** да им обясни как не им трябва асфалт.

9

До Тъпото

преди 3 години

35 км си е баш ОКОЛО Пловдив, това ни е вилната зона. Има хора, които пътуват ВСЕКИ ДЕН през лятото от Ситово до Пловдив и после се качват за да избегнат жегата. А ти, хубав псевдоним си си избрал... като ти прочетох коментара разбрах защо :)

8

Анонимен

преди 3 години

Ще се търсят пари за трайна настилка... Велком оф 21-сенчъри

7

Анонимен

преди 3 години

Проядоха асфалт.

6

Анонимен

преди 3 години

30г Само Кражби ! Вижте им палатите за милиони около София , вижте им хотелите по морето и планините, и сметките и палатите в Чужбина - Милиарди окрадени и продължават да крадът !

5

Анонимен

преди 3 години

Нема страшно Бойко като дойде на инспекция у село Бойково да го посрещнете с погача и за два дена ви е направил път.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Лилково,Ситово -туй не е...край Пловдив,туй си е баят далеч от Филибето.дълбоко в Родобите на 30-40 км на 1300 метра надморска височина.Боко да отиде с Тойотата и хората да го посрещнат с...цветя и рози...цъфнали през януари.

3

Анонимен

преди 3 години

Минавал съм по тоя път преди 10тина години. След разклона за Ситово е най-зле. Страшничко е.Ама дали въобще може да се оправи не знам.

2

Анонимен

преди 3 години

то гербавата шщайка освен да краде друго неможе и да искатака са