40

Анонимен

преди 3 години

Щабът,ще внасяме ли новозаразени и откъде,гледам до края на седмицата ще "приключим"с активните случаи!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Май излекуваните веце станаха повече от заразените? Я пресметнете. Явно в България има друга аритметика.

38

за 39

преди 3 години

А бе найвник с това което правим ежедневно ще ги достигнем. С лъжата.

37

Анонимен

преди 3 години

Само 24000 ваксинирани за месец, и то най-желаещите. Как ще стигнем 4 500 000 следващите 5 месеца? / 900 000 на месец , 40 пъти повече/.Невъзможно. Голяяяяям провал на задачата с ваксинирането. Така е защото това е резултат от доверието към управляващите. Огромна част от самите управляващи с пунта мара обяснения бягат като дявол от тамян от ваксинирането. ЗАЩО ЛИ?????????

36

Bili

преди 3 години

Некой журналист да докладва че в буфера на много пи си ар тестчета се засича ковид? Или страх лозе пази?

35

Анонимен

преди 3 години

В понеделник, 18 януари 2021 г. имахме 7533 "излекувани", а два дни по-късно в сряда, 20 януари 2021 г. са 4600 "излекувани". С това темпо след една седмица броя на излекуваните може да слезе под броя на новозаразените, а след две седмици ще стане двуцифрено число.

34

Реалист

преди 3 години

Броят на активните случаи достига пик на 5 декември 2020, когато имахме 95442 активни случая. Това е около 20 дни след пика на броя на новозаразените, който беше около 13-19 ноември 2020. От 5 декември броя на активните случаи непрекъснато намалява, следвайки намалението в броя на новозаразените с около 20-30 дни закъснение. Странни логики прилагате - броя на новозаразените към броя на активните и излекуваните за един и същи ден. Трябва да гледате броя на новозаразените преди 20-30 дни, а не за

33

Анонимен

преди 3 години

Номер 35 и номер 37, явно за вас е прекалено сложно да направите най-простите аритметични операции събиране и изваждане за три дни с база четвъртия ден. Пробвайте нещо по-просто активните за един ден с данните за следващия ден. Може би ще успеете да се справите, макар че не съм сигурен. Да не забравите пак да включите и броя на починалите. Сигурен съм, че ако пак сбъркате, пак ще получите много плюсове.

32

Анонимен

преди 3 години

Учудващо е защо има толкова плюсове на напълно погрешната сметка на тези, които са в момента номер 35 и 37 и не им излизат някакви бройки. Те сравняват ябълки с крупи и се чудят защо не се получава. Примерно номер 35 да вземе да пресметне с истинските данни за активините случаи преди три дни, които са 46606, а не 33815, което е от предишния ден, а не преди три дни. Да включи в сметката и броя на починалите за тези три дни и всичко ще е точно.

31

Реалист

преди 3 години

Много са ми смешни едни дето не могат да приложат елеметарна аритметика и логика и не могат да разберат къде им се губят някакви заразени или активни случаи. Направих си труда да пресметна това, което твърдят, че не е вярно за последните три дни и всичко си е както трябва. Май смесват данни за разлики в броя на заразени и активни случаи от един ден с данни за разлики от три дни и се чудят защо не им излизат сметките. Еми няма да ви излязат като не знаете какво да вадите и събирате.

30

Анонимен

преди 3 години

Едно не разбраха хората. Имунитетът трае около 2 месеца, ако си изкарал вируса. Имахме далечен познат, който го изкара леко пролетта- абсолютно безотговорен, грипче било това, онова. Декември го погребаха. На 35 години, разболя се за втори път. Поклонник на Мангъров и сервитьорите.

29

Анонимен

преди 3 години

С тоя темп на"излекувани"средно по 5000-6000 хиляди на ден,ще ни се наложи съвсем скоро да си Внасяме нови заразени от странство!!!Жалки сте с тая СТЪКмистика тип Герб!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако продължава да има по 500 заразени на ден, ще стигнем до 15000 и броя на заразените за ден, ще се изравни с броя на излекуваните. Но заразяване на 500 души дневно означава и много голяма скрита заболеваемост. Иначе кой ги заразява? Ако приемем, че само 20% го изкарват със симптоми, това означава, че на тези 200 000 случая има още 800 000 нерегистрирани. Те си заразяват спокойно. И ще спрат да заразяват, когато всички го изкарат или се ваксинират.

27

Анонимен

преди 3 години

Колко са починалита, щото това другото е една стъкмистика която не случайно не е част от математиката.

26

Дръндер

преди 3 години

До Анонимен 44И кво?

25

Дръндер

преди 3 години

Аууууу, много страшнУ!

24

конСПИРАТОР

преди 3 години

Браво бате многу си уригинален

23

!! ! ОПАСНОС ! !!

преди 3 години

Кумунистите са намислили да свалат бате Бойко и да го заточат у Белене и там да го убиат като деда му требва да му помогнеме

22

!! ! ОПАСНОС ! !!

преди 3 години

Нема страшно бате Бойко ша ни опраи

21

!! ! ОПАСНОС ! !!

преди 3 години

Фнимание часна сопственос флизането забрънено