86

Анонимен

преди 3 години

Най-дългоочакваният момент от четири години насам. Честито на всички нормални хора! Продажниците и поклонниците на олигархични псевдодържави, чийто единствен ход срещу свободните и развити общества е информационната война, нека продължават да живеят злобеейки.

85

Анонимен

преди 3 години

Смешковци ще продължат с политиката си на санкции. Затова са и на тоя хал. На измислената им демокрация едва ли вече някой вярва.

84

Анонимен

преди 3 години

От тия *** едва ли нещо вече зависи. Ще се съобразяват с Русия и Китай, свободното разиграване на коня отдавна свърши. Още си живеят в измисления свят. Поне поука да си бяха взели от Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия...Агресорът никога не е печелил войни.

83

ужас

преди 3 години

С тези маски не ми приличат на нормални хора!Отвратителни са!

82

Гласоподавател

преди 3 години

Импийчмънт на Байдън. Това е фалшив президент !

81

9

преди 3 години

Някои българи се възмущават от прекалено големият интерес на "нашите" медии към клетвата на Байдън и казват "байгън"! Несте прави , защото от вчера съдбата на нашата държава е в неговите ръце !Каквото той каже това ще стане у нас - кой да спечели изборите , АЕЦ, газови потоци , бази НАТО и всичко друго!Туй да не е Унгария ,Русия ,Китай,Иран и пр ,че да водиш самостоятелна политика!?Суверените-бош лаф.Защо изобщо правим избори след като други решават!?Америка ще си реши проблемите ,ние-не!Никога!

80

лейди

преди 3 години

да живее лейди Гага символа на америка

79

Янаки

преди 3 години

Свърши ми хАртията ..... с ръка ли да продължавам ?

78

Анонимен

преди 3 години

"зрителите пред екраните ще наблюдават виртуален парад от страната."Супер, тъкмо няма да разберат ако дедо Джо пуукне по време на церемонията

77

Нанси Федероси

преди 3 години

"Заради пандемията традиционният парад беше отменен, но за сметка на това зрителите пред екраните ще наблюдават виртуален парад от страната."В Говедария всичко е виртуално с изключение на полицейското насилие.

76

Анонимен

преди 3 години

"в кадър"Ама кой кадър? 25тия ли? Или другарят Янош Кадър? Уточнявайте ги тия неща.

75

Аз съм тъп, вие не:)

преди 3 години

Никъде изборна победа да е истинска, ако като при встъпването в длъжност е блокирана цялата столица- 25 000 въоръжени специални части без да броим полицията.Освен това нито един от хилядите свидетели на масови изборни измами, под клетва, което води до затвор при лъжа, не е осъден- просто защото съда отказа да ги изслуша.Това може да се случи само в държави от третия свят. И Тръмп дори ще увеличи подръжниците си.Но тук има по-умни от мен. Моля да ме поправят или поне заплашат или напсуват

74

Tom Keifer

преди 3 години

Ние от Cinderella официално заявяваме че цялото ни творчество се базира на свободата и свободолюбивият човешки дух и че пикаееем в устата на политкоректните форумни троолове, както и на демократическите поодлоги. Затова ги поздравяваме с целия (вътре и сух) албум на колегите от Poison "Open Up and Say... Ahh!"

73

Анонимен

преди 3 години

Зимата в Русия стана много студена ....

72

Анонимен

преди 3 години

Всеки социализъм почва с хубави обещания. Нооо истината е че за да осигуриш "безплатно" здравеопазване, "добри" училища за всеки безплатно ще трябват финансови репресии чрез данъци и занижени заплати! Друг изход няма! Тъмната страна победи...

71

Анонимен

преди 3 години

Кошаревски свидетел на Йехова избран с костинбродски бюлетини.

70

Анонимен

преди 3 години

Да пускат печатницата щото бързо трябва да се напечатат два трилиарда .И да видят там дали ще им стигне хартията. Може и тоалетна хартия да ползват ако не стига за раздаването ;)

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Лекарствата брато!!!!

68

Анонимен

преди 3 години

А ЗАЩО въобще тази "новина" би могла да ме заинтересува????? Там каквото и ***-га-ре да стане президент е все едно.............краварите си остават едно стадо от бодливи крави, които е крайно време НЯКОЙ да ги вкара в обора им и да не ги пуска оттам! Там да си се размножават, да си ядят тревичката И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ТЪПЧАТ ЧУЖДИТЕ ПОЛЯНИ! А колкото до това, че парада е отменен заради пандемията......НЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ!! Просто новият президент се ПАЗИ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Ако избута 4 годинки,ще е добре.Иначе бай-бай бай Байдане ..