36

баба мара

преди 3 години

при тези цени в ресторантите изобщо да не отварят да не можеш една супа дахапнеш на обяд нахал=ници

35

Анонимен

преди 3 години

Какво е това "от когали" бе, селянин?Имаш ли завършен трети клас?

34

J

преди 3 години

Цял свят затяга мерките, а тук ... някакъв с мазна коса (от когали ли не се е къпал) му се дава гластност! Помия !Е явно нама мърдане - от пролетта ще затворят всичко заради глупоста на някакви "конспиратори".P.S.: от 5G-то е да знаете - а сега можете да се намажете с ла**а и да се полеете с ур**а !

33

До политиците

преди 3 години

Отваряйте да не ви отворим главите!

32

До 30

преди 3 години

"Софиянци се правите,че не ядете кебапчета и кюфтета и пържоли от скара ли ???Ами не.Най-обичахме да ги ядем в Сърбия, заедно със страхотни разядки и хляб, перфектно обслужване и хубав алкохол.Чакаме сърбите да отворят заведенията, щото тук явно зависим от толерасти.. от ЕС и няма да го бъде.

31

Джон

преди 3 години

Един лекар гледа интереса на съсловието си и нищо повече, за да може неговите събратя пак да могат да дерът пари в частните си кабинети. Тук нещата не опират до сребролюбие, а до оцеляване зад собствениците на заведения и магазините в МОЛ вете стоят маса хора- работници които от 3 месеца ги оставихте на произвола на съдбата да се чудят как да изхранват семействата си. Тук не говорим за намазаните лекари с частните практики и клники а за обикновения човек.

30

Анонимен

преди 3 години

Поляците отварят на 1ви въпреки забраната. Свържете се с тях и го направете европейско събитие. Заедно винаги ще сте по-силни.

29

Анонимен

преди 3 години

Немската бабичка така ли нареди?То от 18-ти февруари ще си стане 18-ти май, повече от ясно е.Да започват да откриват лудници, ще им трябват.

28

Ckapa

преди 3 години

Софиянци се правите,че не ядете кебапчета и кюфтета и пържоли от скара ли ??? По всички градове си е традиция хората да минат,да хапнат,да вземат нещо за вкъщи.Отделно тези,които идват от селата,ако не хапнат кюфтенца,все едно не са били в града.Обичат си хората да хапнат шкембенце,да откраднат приборите или солничката... да ни отварят,че не се живее така ! Тук не става въпрос за милионите на шефовете!

27

Сата НАТО

преди 3 години

Виждали ли сте картинката, дето един язди магаре и държи на пръчка пред муцуната му един морков?

26

Анонимен

преди 3 години

Хора, помислете реално!Не е възможно да стоим затворени вечно!Ако се съгласим с това, става ясно, че все някога ще трябва да скочим в дълбоката вода.Всички ни е страх, но няма друг начин. Отваряйте всичко!

25

интересно

преди 3 години

Защо на 18.02., а не на 17 или 19.02?!

24

6

преди 3 години

Отваряме на 01 02 . Не ти ли стана ясно дудук. Оправяй си скапаното здравеопазване ако можеш . Ако не чао.

23

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да отворят всички, тея дето ги е страх да си бъдат вкъщи. От какво да се плаши толкова?Те пенсионерите не ги е страх от смъртта, за тях е спасение от мизерията.

22

Питанката

преди 3 години

А защо не затворим всичко?

21

Протестиращ

преди 3 години

Правителството докато се бори геройски с вируса, май е забравил да поръча ваксини. Оставка!

20

Ресторантьор

преди 3 години

18 февруари, коя година?

19

Наблюдател

преди 3 години

След като на практика с това си решение правителството погребва ресторантьорския бранш, редно е Министерство на туризма да се закрие, а заради пълната си безпомощност да направи стратегия за справяне с кризата, правителството да подаде оставка.

18

И така...

преди 3 години

Предлагам щом две седмици след 18 февруари ще се отварят нощните заведения,всички вкупом да посрещнат гостите си за добре дошли с националния химн.Горе-долу на 3ти март се пада.Тоест ще имат двоен празник домакините.

17

БАНко

преди 3 години

СТРАХЛИВАТА МУТРА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ОТНОВО СЕ ПРЕДАДЕ СЛЕД ЗАПЛАХАТА ОТ НЕПОДЧИНЕНИЕ !!!