8

vlady

преди 3 години

В Бойчиновци има чудесен ол инклузив за почивка на участниците в лабораторията. Техникумът за вътрешна украса беше преместен във Враца и сега в Бойчиновци има ол инклузив закрит тип за пълнолетни.

7

Учител

преди 3 години

Никога не бих се вьрнал в мутроландия!

6

БайХ

преди 3 години

Хаха колко века трябва да минат за промитите мозъци докато най-накрая отвикнат да наричат канабиса наркотици и проумеят цялата фактология около това растение. Също неизвестно кога драскачите на такива статии ще започнат да използват българският език по предназначение и ще разберат значението на термините (като наркотици например) които използват

5

Анонимен

преди 3 години

И кои се сдобиха с някогашните заводи?Искат да ми кажат,че не са знаели ли?Както не знаят и за ония дето копаят биткоини ли?Хахахахах!Това са техни хора близки до властта и се знае всичко бе!Просто режат опашката за да не се стигне нагоре,избори идват и не им трябват компромати.Веднага щом се смени властта ще си намерят пак пътечката и където е текло пак ще тече!Това е България все пак,да не го забравяме,няма случайни в тези игри.

4

Анонимен

преди 3 години

Брей, за няколко часа разкриват 2 лаборатории за наркотици както и цигари без бандероли. Съвсем случайно се случва преди изборите.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако легализират тревата полицайте ще умрат от глад...

2

Анонимен

преди 3 години

У майонезата слагат ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Я па я.Докато не осъдят България в Страсбург за безчинства,властта няма да се даде.