24

Мяу

преди 3 години

Брей!

23

Анонимен

преди 3 години

Саламурата на сиренето се претака веднъж седмично,а образувалата се съга да се отстранява преди претакването.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

За Кауфланд ли е било?

21

Анонимен

преди 3 години

Сиренето узрява за минимум 45 дена,а когато е в саламура,цяла зима може да издържи на хладно в хизбата и нищо му няма.Зреенето се изразява в бавно протичане на млечнокисела ферментация и ензимно разграждане на белтъчни вещества. Образуваната млечна киселина спомага за предпазване на сиренето от гнилостни процеси и оказва влияние върху вкусовите му свойства.Освен ако сиренето не е от мляко,да се е развалило

20

Янков

преди 3 години

Да изяде 5 кила.

19

някой

преди 3 години

частник не губи

18

Анонимен

преди 3 години

Като гледам и сега няма да има резултат. Ще си плати глобичката и ще продължи - както е направил и предния път.....

17

Анонимен

преди 3 години

Ама как така само глоба? За това нещо направо закриване на фирмата и собственикът да е със забрана изобщо да бъде търговец. Аи глобите са някак мънички. Освен глобата да му добавят една санкция в размер на евентуалната реализация на тази продукция.

16

Лаик

преди 3 години

Сирене във вакумно запечатана тенекия и в саламура може да трае с години. И обичайно е като виното - колкото е по старо, толкова е по вкусно.

15

Анонимен

преди 3 години

Ама недейте да унищожавате сиренето.Пратете го Бойко прасето да го изяде.Много ще му хареса и ще иска още.

14

Пунта Кана

преди 3 години

Кажете му името,покажете го.Нагъл измамник.

13

Nona

преди 3 години

До Анонимен 10Един път с вакуумирано сирене не стигнах до опитване-само като го отворих,така се размириса и отиде право в кофата за ***!

12

Анонимен

преди 3 години

То тъкмо узряло те го хвърлят

11

баба мара

преди 3 години

затваряте склада и собственикът отива на село с мотиката толкова е просто

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПърво правило на купувача е никога да не купува нещо насипно от веригите. Тия, дето се редят на щанда с насипни неща, според мен ядат доматите с колците.

9

Анонимен

преди 3 години

Една позната продавачка в магазин ми разказваше как ги карали да мият кренвиршите,като започнат да лепнат.Така че,всичко,което е в насипно състояние е с подозрително качество и неясен произход.В пакетираните продукти има консерванти,но поне е указан срока на годност и виждаш производителя.

8

Анонимен

преди 3 години

То тъкмо хората щели да го препакетират. Синьо сирене с плесен. Деликатес. Ама на, туй българина западняк няма да стане. Не ще мухлясало сирене и толкоз. Селянин

7

Анонимен

преди 3 години

А сиренето с палма ли е или да?

6

??????

преди 3 години

Името на фирмата производител и на търговеца къде е написано,че не видях?

5

Анонимен

преди 3 години

Просто почнете да казвате имената на фирмите и тези измами ще изчезнат. Аман от скрито-покрито. Те ще си платят глобите и пак ще го подкарат по старому.