17

хак да ни е

преди 3 години

либерастията в действиеможе би сте пропуснали, че Тръмп е вкарал в изпълнение доста смъртни присъди по време на мандата си, присъди за доказани зверски престъпленияи че байдън и 'демократите' са против смъртното наказаниетука отдавна е така, за безапелационно доказани зверства се дават смешни наказанияи по зле ще става, оставят ни и ни поощряват да се избиваме помежду си и то зверскисега напролет пак гласувайте за оня и чакайте 'преустройство на съдебната система'

16

Bob

преди 3 години

Е жалко че не попадна на някоя албанска фамилия ,да го изчакат да излезе от затвора или направо те да влязат при него. При тях прошка няма.

15

Totenkopf

преди 3 години

Близки пък са я оставили с детето в ръцете на тоя психопат, кви близки са тия ???

14

Анонимен

преди 3 години

Кръвожадни роднини.

13

лийвинг ин Америка

преди 3 години

За всички е ясно, че има инструкции от вънка съдилищата да дават малки присъди на убийци, изнасилвачи и педофили.

12

Анонимен

преди 3 години

ако некой цифне Боко Тиквата ще му дадат 20 години и ще лежи 12.Ще направи добр на България.

11

Анонимен

преди 3 години

Ще излезе по-рано, защото е бил на свобода през цялото време на присъдата, за да учи и работи навън и е получавал награди от градска отпуска.

10

Бау

преди 3 години

малко е. Той е млад и ще излезе не много възрастен.

9

Анонимен

преди 3 години

Хем ще е навън да учи и работи, хем ще излезе по-рано за добро поведение, трудолюбие на свобода и спечелване на награди от градска отпуска за добро поведение.Престъпниците са навън на свобода през цялото време, само се връщат да спят безплатно в затвора.

8

Анонимен

преди 3 години

В затвора убийците на деца най-много ги обичат. Няма да излезе от там. Или ще излезе фикус.

7

Киро Рамбото

преди 3 години

Вижте родителите на убиеца - нито следа от съжаление и смирение пред трагедията. Само се подсмихват и бързат да се изнижат.

6

Анонимен

преди 3 години

Терминал 2. Само това е изхода за съжаление.

5

Анонимен

преди 3 години

Тъщата все и е малко. Да ги лежи тя, като са малко.

4

Адвокат

преди 3 години

На такава присъда, за 2-*** убити, единият от които 1-годишно дете, аз и казвам ПООЩРИТЕЛНА ПРИСЪДА. Трепете смело, за убит в тази антидържава дават 10 години. След 5 излизаш условно предсрочно!

3

Анонимен

преди 3 години

Те вместо да върнат гилотината, му дали 20 години, които при добро поведение ще паднат до десетина. Умишлено убийство от комплексарщина ... Горките хора, не стига , че са ти убили детето и внучето, ами и такава гавра.

2

ВЪПРОС

преди 3 години

Интересно е че Убиеца е записал да учи Висше Образование е Правния Факултет на Софийски Универститет - ще учи за Главен Прокурор и Съдия по Наказателни Дела .Кой му написа Бележката от Университета ?

1

Защо не пеете бе ?!

преди 3 години

`45 години стигат` ревахте като изоглавени.Да, ама махнаха смъртното наказание.Вече плачите с кървави сълзи ... но късно е ...