15

Анонимен

преди 3 години

тука явно предходните два коментара са писани от про-ду-хани балкански тра-верс-и ,та затова се впрягат нещо.Скъпи не си напрягайте мозъчетата ами отидете на Лъвов мост има време може да заработите 20 лв заедно с колежката ви Ур-сула.

14

Анонимен

преди 3 години

До 16И кое е ясно като бял ден? Вие още ли се имате за пика на човешката еволюция бе балкански селяни? :))) я стига сте давали тон в живота на хората ми погледната собствената си "държава".

13

Анонимен

преди 3 години

До 16И какво те бърка тебе *** на другия край на света какъв министър бил назначил Байдън?

12

Анонимен

преди 3 години

приоритетите ги видяхме вече .Първата работа на Байдън беше да назначи трансджендър за заместник министър.От там на сетне всичко е ясно като бял ден!

11

Българин

преди 3 години

Анисия, няма "впредвид", а само предвид! Колко си имала в училище по български език и литература?

10

Анонимен

преди 3 години

Политиката на Тръмп за стимулиране агресивността на Москва днес приключи. Съболезнования за русофилите.

9

ТТ 7,762

преди 3 години

Българските комунисти винаги следват повеят на вятъра!Вчера се кланеха на Тромпета, днес на Бидона.Традиция да го е..., още от 09.09.1944г.-)))))

8

Русофил

преди 3 години

Призовавам своите братя русофили да бойкотират предаването по телевизията на церемонията по инагурацията на войнолюбеца империалист Байдън. Вместо това братя мои гледайте траурната церемония в Кремъл по-случай оттеглянето на пацифиста миролюбец и путинолюбец Тръмп от Белия дом. Използвам случая да изкажа дълбоките си съболезнования на другаря Калфин, по случай днешната кончина на политиката на Тръмп.

7

Анонимен

преди 3 години

Тръмп отдавна е поставил подводни камъни.Ето Ви един - сложил е консервативен контрол върху USAGM т.е. службата отговорна за медийното и новинарско съдържание на щатите, пряко финансираща и регулираща медии като Voice Of America, Радио Свободна Европа за следващите две години напред.Казано с други думи - тъмни облаци надвисват върху РСЕ.

6

Анонимен

преди 3 години

Комунистът Калфин много разбира от американска политика. Няма и един ден трудов стаж-все на държавната хранилка паразитира. Абе истински комунист....

5

Анонеимен

преди 3 години

оффф па тоя и той от всичко разбира - кат всеки комунист,все разбира от всичко и все всичко знае,а както е известно - човек който става за всичко не става за нищо.

4

do 4

преди 3 години

Нелепо е един безгръбначен индивид на трицифрена заплатка да дава мнение за УСПЕШЕН МИЛИАРДЕР И ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ КАТО ТРЪМП, ти си нищожество.

3

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВие дори си нямате понятие от положението в САЩ, а за политиката на Тръмп и какво реално е направил още по-малко. Тръмп беше един клоун, който освен, че прецака икономиката на САЩ с търговската война с Китай друго не е направил. А да направи... говори пълни глупости да му се радват от необразованата работническа класа по Фокс нюз.

2

Анонимен

преди 3 години

Приоритетите на новата администрация са ясни - хомосексуализъм, трансджендърство, войни, насилие, ревашнишъзм и нов криптокомунизъм, одплътен с МЕГА цензура.

1

Анонимен

преди 3 години

Основен приоритет ще е строителството на пирамида на местото на Белия дом