33

Нина

преди 3 години

Гениално откритие! Браво! А аз се чудех, защо като имам пари ми е толкова щастливо!

32

Анонимен

преди 3 години

Тия откриха топлата вода.

31

Анонимен

преди 3 години

И аз съм щастлив. За първи път в живота ми няма да мога да ида на почивка на Бахамите... заради Ковид-19. Досега не можех... заради пари.

30

Анонимен

преди 3 години

Почнеш ли от щастие да лепиш пари по монитора докато слушаш музика в Уou Тube, лягай си, много си пиян!

29

Анонимен

преди 3 години

Експеримента "Щастието се купува" беше прекратен поради липса на средства.:D

28

Толкоз им акъла

преди 3 години

Не парите а сигурността и спокойствието са в основата на щастието.Някой спомня ли си как пощенските служители едно време носеха торбата с парите и разнасяха пенсиите на старите хора?Американските 'учени' това никога няма да го разберат колко реално, спокойно и сигурно беше и то с малко пари...

27

Кой да го докаже?

преди 3 години

"Американски 'учени' доказаха, че щастието се купува"Там толкова са подкопали дъното че всичкото им щастие се свежда в покупко-продажбаите.А тука при умрял пазар и липса на приходи - правим чудеса в алтернитовното съществуване!

26

Тони Шушони

преди 3 години

без здраве и любов, парите не могат да те направят щастливи обратното е вярно, ако съвсем нямаш пари, нито ще си здрав, нито ще има любовиначе казано парите са средство, не цел

25

Мене

преди 3 години

Ей сега разбрах що съм нещастна. ТУЙ 60000 $ ÷ 75000 $ годишно не съм ги и сънувала.

24

до до 19

преди 3 години

"По-добре недоволен човек, отколкото доволна ***" - Сократ.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами американски учени, за американското общество разсъждават. Там всичко се измерва в пари. То затова и българи, за които всичко се измерва в пари все ги боготворят. Абе алчна работа. Вперили поглед в тия пари, че чак мозъка им изпили.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе лошо няма човек да има пари, но ако няма Любов все едно нищо няма! Тези американски учени си л а й н а сатанисти

21

Пунта Кана

преди 3 години

Яжте,пийте и тези три неща.

20

До 19

преди 3 години

"Абе, и здрав да си, и с пари да си, ако си ***... като някои наши видни богаташи колко може да си щастлив. Халал им такова "щастие", свинско."По моите наблюдения, колкото по-глупав, по-*** и невъзпитан е някой, толкова по-лесно му е да се чувства добре.Интелигентните и възпитани хора са най-нещастни обикновено, то си е като наказание.Когато си глупав не те интересуват неща извън бита ти и за тези хора си мисля, че ако имат пари, няма какво да ги трогне.

19

Тото Котуньо

преди 3 години

По статистика повечето от спечелилите от тото губят бързо парите си, задлъжняват и имат големи неприятности. Включително заплахи за живота си.

18

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ЗНАЯТ , ЧЕ СЕ КУПУВА НО САМО АКО СИ ЗДРАВ!!!.................................Абе, и здрав да си, и с пари да си, ако си ***... като някои наши видни богаташи колко може да си щастлив. Халал им такова "щастие", свинско.

17

друг учен

преди 3 години

Най-щастливи са хората в Коста Рика. Не в САЩ.

16

Анонимен

преди 3 години

Парите не носят щастие. По-скоро предизвикват еуфория. За да е щастлив човек преди всичко трябва да бъде здрав физически и душевно. Да бъде благодарен и да осъзнава, че всеки един ден му е подарък.

15

Анонимен

преди 3 години

Ами жалки, празни и безстойностни хора са тези, които вярват в това. Тъжно................................Долни и гадни са тези, дето искат да убедят и другите в това. Гнусно.

14

бай Иван

преди 3 години

Да *** прощават учЕните, ама човек колкото повече има, толкова повече иска. Ей, го - най-богатият човек Мъск има всичко на земята и иска Марс. След Марс, би искал Слънцето и така край няма. Докато един клошар, лично го чух да казва: "Какво ми трябва - цигари имам, пиене имам. Пари имам." Явно успешно беше върнал хартия.