23

Тошо

преди 3 години

Да разбирам ли , че не са закупени, ... а при това положение защо нямат охрана, а сега как ще ги върнем, ако не се закупят, ..а да неби затова да са нацапани за да .....ги купим, що за безхаберие цари у нас, каква е цената им и откъде пари, кой ще плати за почистването им, аз примерно не желая да се возя в нацапани мотриси, все въпроси на които отговор трябва да даде някой без/отговорен служител от БДЖ, но засега нема такъв....дано се появи, щото виждам много средства на вятъра.......мои, твои,

22

графити

преди 3 години

"В момента немската мотриса е на жп гара Казанлък."Звучи като съобщение да отидат да ги донарисуват.

21

Щерю

преди 3 години

- Брях, пак сме се "прославили" пред света!

20

Анонимен

преди 3 години

Ами вие какво искате - директора педо фил на 51-во официално е наплескал училището, самоковската прости тутка им разреши да наплескат ел-таблата, на единия комин на ТЕЦ София са изографисали някакво чудовище, моста на НДК е ос ран. Вместо да се ловят и да се вкарват в затвора, унищожението на чуждо кмущество се толерира.

19

Хмм

преди 3 години

Поляците няма да да доволни. Въпросът е какво ще ни направят хехехехе

18

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ако са тия турските дето Байчо ги купи не трябва да ги рисуват, а да ги взривят.Пролетта се наложи да пътувам с такъв трамвай до Бургас. Окачване никакво все едно си на лагерница, няма отделни купета а общо отделение като електричките, седалките тесни пластмасови корита и слизаш с крив гръбнак.Тия стават за София-Перник или за междуселски къси линии, ама до морето си е мъчение.Байчи купува обаче - дреме му!! Кога ще се качи на влак?! Нали е с джипката

17

Н

преди 3 години

Виждал съм ги да рисуват върху стари и олющени стени страхотни графити, говоря за вандалите които драскат върху жилищни сгради и вагони някакви никому ненужни йероглифи и тем подобни. Който не може драска където намери.

16

Анонимен

преди 3 години

До НМи то хубаво ги наказваш.Ама първо трябва да ги хванеш.Пак слагаш тигана преди да си хванал рибата.

15

Анонимен

преди 3 години

тия мотриси от снимката хич не ми приличат на нови, ама щом сте рекли ;)

14

Никола

преди 3 години

Ох, ако това са новите немски мотриси, по-добре да закриваме БДЖ. За радост/жалост, това са ни първокласните към този момент вагони, в които зимата става или +40, или -5 градуса - средно положение няма! Бееедеже, бееедежеее - обиии,ам теее! <3

13

H

преди 3 години

Не, наказанието да е - намира се стара сграда и неограничено количество латекс. Ставане в 5 часа и следва 12 часово боядисване на сградата с четки. И така докато боядисат сградата, после минава началника и пръска със спрей където намери. После процедурата започва от начало .

12

Анонимен

преди 3 години

Вече 100 процента са наши.

11

Сифилисчо

преди 3 години

Поне да можеха да рисуват - нещо по-историческо, или нещо по-модерно. Това са драсканици.

10

Пешо

преди 3 години

Крайно време е да има ефективни наказания за такива ***. Отвратитело е всичко ново да е описано от така наречените творци. Да си драскат вкъщи на стените. 3000 часа обществено полезен труд на видими за всички места, да им дойде акъла, като започнат от боядисване на всички надраскани места.

9

Мда

преди 3 години

Що не вземат първо да порисуват по плазмите в къщите си.

8

Аз

преди 3 години

Ей анонимния под мен. Това са вандали, а това не е изкуство а вандалски акт. Има норми на поведение в оществото а това е извън всяка норма. Да дойда да ти надраскам колата с блажна боя нали е изкуство доволен ще си вярвам. Заслужават три месеца да търкат с парцалчето драсканици и по 5000 глоба да им дойде акъла в празните глави.

7

Анонимен

преди 3 години

Ми като ги оставят без охрана така ще е.По принцип рисуващите графити са някакви абсолютно пропаднали наркомани,бездомници и алкохолици.

6

до 10

преди 3 години

ЩОт кат те набарам със спрейчето да драскаш, ше ти сваля с мачетето ръчичките, паляр.

5

Анонимен

преди 3 години

И какво лошо има? То БГ вагоните стават само за народно творчество...

4

Пурко

преди 3 години

Нали НКЖИ имат охранителна фирма? Пиле не може да прехвръкне!