12

Анонимен

преди 3 години

Развода трябва да е два клика в нета с ел.подпис, а не тая пародия, която се свга, побе като е по взаимно съгласие.

11

мхм

преди 3 години

заради тъпите български жени все по-малко бракове

10

тежко

преди 3 години

Сватбите са лукс, не заради новия световен ред, а заради ограничените ни финансови възможности и калпавата икономическа ситуация. Оттам тръгва лакомията на жените и скъперничеството на мъжете. Затова и новите поколения няма да имат нищо общо със старите.

9

БЪДЕЩЕТО

преди 3 години

Без бракове, пълна свобода и полигамия. Един мъж не може да бъде удовлетворен само от една жена. Както и една жена не може да бъде задоволена от парите и доходите на само един мъж.

8

анонимен

преди 3 години

Софийския районен съд са много милостиви. Улесняват, забързват мечтана процедура.

7

ДДРОнег

преди 3 години

:)Важното е консумирането на брака да не е онлайн :)

6

Анонимен

преди 3 години

Идеята е добра. Брака е такава отживелица в наши дни, че трябва да си крайно смотан да сториш такава глупост.

5

селтак

преди 3 години

Всичко това е много хубаво ,но няма как да и шибна един шамар , или да я почерпя с кутия бонбони11

4

Анонимен

преди 3 години

поредната крачка към диктатурата на новия световен ред.защо и сватбите не са толкова лесни и онлайн ?защото те не искат да се жените и омъжвате, искат ви разведени.скарват се малко партньорите и айде развод по скайп.може и после да съжаляват, ама няма пробелм, целтта на елита е изпълнена.повече разводи, повече раздели, по-малко деца, по-малко усти да хранят...

3

Ура ДИГИТАЛИЗАЦИЯ

преди 3 години

Чудесна новина!!! Време му беше. Обаче жените с мъже които ги издържат от чужбина, а те си въртят любовници в тук в България ще им се стъжни. Работиш си в чужбина и по интернет си пускаш развода без да пътуваш и да спираш да печелиш пари.

2

Анонимен

преди 3 години

Супер!Сега съдилищата няма да смогнат.

1

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е по-голямата част от делата да могат да сегледат по този начин. Повечето граждански и административни, например, не е проблем да минават точно така. Административните са основно по документи и дори и да има свидетели и вещи лица - спокойно могат да се разпита също дистанционно или в съда, а страните да не присъстват в зала, а да участват по скайп. Проиграно е още от пролетта - работи, стига да не се бяха намесили некадърните депутати с промените в ГПК от ноември, които затлачиха