216

Анонимен

преди 3 години

Какви измамници!

215

АМИ , ДА...

преди 3 години

РУСКАТА ГАЗ Е ВЕЧЕ ЗА ПЕЙЗАНИТЕ ОТ СЪРБИЯ И ЕВРАЗИЯТА ОТ ГЛАДиатори НА пРОСИЯТА...ХА,ХА,ХААААААААА...АЗЕРСКАТА Е С 20% ПО НИСКА ЦЕНА ОТ РУСКАТА!ЧЕСТИТО РУСОФИЛЧЕТА...!

214

Шмекери

преди 3 години

До Анонимен Тоя пак не си пил хапчетата . За пореден път ,хайде от торбата с лъжите . Затова си имаме паметник -атомен реактор за 1,3 милиарда . Трябва да го сложат в центъра на Банкя ,да им напомня за гения дето е от там . И кво става с обещаното от 2009 година -500 лева минимална пенсия -800 лв .минимална заплата -Как беше?...НЕЗАБАВНО ,ВЕДНАГА -ГЕРБ ЗНАЕ КАК ? ФАНТАЗИИ И ЛЪЖИ !

213

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Каквото е казал Боко , все го е направил!Много ми е зор , какви ги дрънкат тъпоъгълниците на БКП от ***-20!Горките , още не могат да преживеят, че вече не купуваме руска газ , а азерска!Съмнявам се , че руското стари желязо на тия реактори , ще стане за 7-реактор в Козлодуй!Най-добре е да бъдат продадени на црънците от Африка , а ние да си купиме френски или американски такива , като по-сигурни и по-мощни!

212

Анонимен

преди 3 години

ББ нали преди 10г каза, че ще имаме Белене. После - Белене ни трябва, Белене е гьол...И така до днес...

211

до 10 години

преди 3 години

До 10 години... я камилата... :)Хора, осъзнайте се. До 10 години България ще е със стандарт на африканска страна...

210

Анонимен

преди 3 години

Типичният "бай Тошо", нали все пак му беше пъдар ! Остана да каже и, че до 10 г. ще построи завод за ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ, не само за полупроводници ! Комунистите ще ги познате по простотията която "ръсят" всяка минута на изказ, така беше, така е, така и ще бъде, както е казал великият Д.Талев - "последният комунист на света ще умре в България, век след като предпоследният е умрял в Русия" ! Гордейте се см'отаняци, че живуркате под диктата на известни комунисти мошеници,крадци и бандити !

209

Анонимен

преди 3 години

Затвор диживотен за тебе!

208

Антидемократ

преди 3 години

До да,да ама не 234 : Става на въпрос КОЙ унищожи готови да влязат в употреба мощности / реактори / на АРЦ Козлодуй !!!!! За Белене НИКОЙ не говори !!!!

207

да,да ама не

преди 3 години

До Антидемократ 232ИCТOРИЯ НA ПРOEКТA AEЦ "БEЛEНE"(Хрoнoлoгиятa e нa издaниeтo 3е-nеws.nеt)1990 година на площадката на АЕЦ-Белене имаше платено и доставено от ШКОДАЕКСПОРТ пълно оборудване за 2х1000 Мвтч блокове с реактори, турбини, генератори - всичко! През 2000 година чехите бяха готови да дойдат и да работят с нас за довършване строителството, монтажа и пускането на АЕЦ-Белене, но не! При "царя" Милко Ковачев го продаде на руснаците по цени на метален скрап едва ли не!

206

Бойко Мет.Бор.

преди 3 години

След 10 години- седми реактор, след 100- и осми ще ви пусна...Жалко, че това, което строих 11 години, дъждовете го отнесоха за два дни!

205

Антидемократ

преди 3 години

До : АНОНИМЕН 222 Точно за това става на въпрос , за нашите клекнали и огъ*зени предатели !!!!

204

69

преди 3 години

тоя е доказан лъжец и некъдърник

203

Ние ги пускаме

преди 3 години

те ни ги спират. Реакторите де. Помните ли лъжите му. Това е прах в очите на хората за изборите. В Западната преса пише, че България загробва атомния си проект.

202

Радко

преди 3 години

Тиквата иска да управлява ве4но

201

иво

преди 3 години

Заваля един дъжд и държавата се разпадна.Метрото пропадна,пътища се свличат.Какво ли ще направи Тиквата при цял нов реактор?

200

анонимен

преди 3 години

До СифилисчоАми да! Като историята за стария камилар дето обещал на султана да научи малко камилче да говори! Срещу добро постоянно заплащане! И внучето на камиларя също било доволно дълги години!

199

Анонимен

преди 3 години

За толко години на власт нищо не направи сега се сетил. А след 7 и 8 чакаме 9 и 10.

198

да,да ама не

преди 3 години

Много говорят за диверсификация на атомното гориво за реакторите! Да бъдело с друг произход, само да не било с руски! Турбини и генератори да били от Дженерал електрик, Уестингхаус, ФРАМАТОМ.....! За да стане такава замяна ще трябва и съгласието на /АСЕ/ Атомстройекспорт, откъдето са и гаранциите на реакторите! Дали калинките около Бойко поне от кумова срама са задали въпрос по темата на АСЕ?! Щото пак ще стане :"празна Мара - тъпан била".

197

Сифилисчо

преди 3 години

До 10 години млже много неща да станат. Какво ни обещават нещо дет не ни касае дори.