8

Субсидия

преди 3 години

Малките местни земеделски производители трябва да се елиминират, колкото и добре да са обУрудвани.Така се поддържа монополът на бабичките-дилъри от югозапада.

7

БайХ

преди 3 години

Мдаа тези явно не са от монопола и са ги хвърлили под автобуса :)

6

Анонимен

преди 3 години

Голям праз.. бухат алхокол и цигари като животни, някой там вечерта дръпнал една цигара тва е направо за смъртна присъда. Даже болни хора не могат да ползват тези растения защото са лошите наркотици. През 30-те години правят марихуаната нелегална в Америка заради слух, че напушени жени искат да се пляскат с нeгрaтa...

5

Анонимен

преди 3 години

Що в Германия, Испания, Франция, Нидерландия, Белгия, Великобритания, Италия няма изрисувани вагони. Какви закони имат

4

Анонимен

преди 3 години

В Амеркиа и Македония даже отглеждането на марихуана отдавна е занаят.Мутренска България гледа всичко да е под крилото на мафията а не на закона.

3

Анонимен

преди 3 години

Хората в чужбина се борят с мафията като декриминализира конопа.Плащат се данъци и икономиката върви напред.Тук *** е толкова жалък че,растение което може да бъде ефективно лекарство срещу дори рак.се пропагандира че е наркотик...ейй,долно семе мамицата му..

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 1И сигурно ГЕРБ са виновни че нямаш грам акъл

1

Анонимен

преди 3 години

Най-големият проблем на държавата е тревата, всичко друго е цъфнало и вързало. Най-вече всичко, построено от ГЕРБ, което няма да ни стигне времето да ремонтираме. ама важно е чекмеджето да е пълно с 500 Евро бали и суджуци.