7

Кармен Златарева

преди 3 години

Аман от навлеци от цял свят в Европа...Нидерландия е в правото си да налага законите си!!!

6

aa1830

преди 3 години

Расизъм и лицемерие в едно. Западноевропейцуте го умеят, отигравано е с векове.... Така ще и продължи.

5

V

преди 3 години

Това са напълно нормални за западна Европа дългове .Преди кризата от 2008 повечето хора в Испания имаха дълг около 200 000 ? .150 000 ? им бяха само къщите. Като сложиш всичко останало свят ти се завива. Ама те така си живееха .Сега българина ще спасява западните банки щото заради ковида няма как да бъдат връщани много от заемите.Ама българина е *** и затова си пати от хитри политици и продажни медии .Четвъртия райх ще убие българският народ.Третия не успя до някъде и заради царя ама четвъртия

4

Трансджендър

преди 3 години

Прочетете внимателно статията. Една от малкото статии, които се заслужава да се прочете тук.Значи, финансовите органи хващат някои, че са лъгали откровено като са подавали декларации за социални помощи и след това следва спиране на помощите и мерки по връщане на парите, които си вземал защото си лъгал.Представям си каква бъчва е била щом като е отслабнала за 1 месец с 30кг.Преди много години САЩ намалиха разходите за социалки като намираха работа на търтеите, но сега това не може да стане.

3

Анонимен

преди 3 години

Холандците които се правят на жертва от ВСВ всъщност са предавали евреи и други на СС и са съучастничели на Нацистка Германия.Сега се правят на псевдолиберали и ни поучават.

2

Щерю

преди 3 години

Според Римското право, което се ползва, но не се разяснява, нас изобщо не ни броят за Личност, свободен Човек, а за гражданин или физическо лице. Ние си мислим, че живеем свободни, но това не е така! Абсолютно неосъзнати сме относно юридическите термини и трактовки, и ако не сме се заявили, пред нотариус като Личност, Свободен Човек, юридически сме собственост на Държавата, т.е. никои и нищо! Кашони някакви...

1

Анонимен

преди 3 години

И Западът непрекъснато ни се дава за пример... После ни сочат с пръст за сегрегацията на малцинствата у нас, по-специално едно от тях, което е всъщност привилегировано.