47

Анонимен

преди 3 години

Същото от началото на 2020г го правят и в Италия. Имам познати италианци, детето е с хемофилия и получаваха по 500 евро на месец за да се закупуват медикаменти. Спряха ги без причина, а момчето си я има от рождение заболеваемостта. ЗНам и за други случаи, но да не става дълго. Конти яко реже без причина и там.

46

Анонимен

преди 3 години

до 57 - а източването на помощи и присвояването на средства от ЕС ни прави много велики даже най- великите европейци нали, типично мнение на великите българи заедно с великия им вожд който живеел много добре в ЕС, разбира се че ще живее добре хората не са свикнали да се занимават с нагли лъжци и некадърни мутри връзкари

45

Анонимен

преди 3 години

до 51- ти чувал ли си холандци да източват системата за помощи на България? по- нагли и долни хора от чалгаджиите във великата република на великия вожд мутра няма!

44

Анонимен

преди 3 години

51 колко нагъл чалгафон от републиката на гладните некадърници трябва да си за да лъжеш в другите държави за помощи и да стоиш в България и да ръкопляскаш на великия бей мутра с джипа и да разказваш колко добре се живеело в ЕС

43

Абе

преди 3 години

Тия неслучайно са под морското равнище ! А иначе все бълват срещу нас колко лоши сме били !

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тиквун я да види как се поема политическа отговорност в Европа, а да разправя как строял магистралите по-добре от тях."Как бе ... че тия направо го копират! Подават оставка, и се кандидатират през месец март. Той бате ги финтира всички по тоя начин. Хоп - в края на мандата оставка и накрая пак той. Той нашия баце където отива, те от там се връщат ... или на обратно ... с една прочетена книга, толкоз! Но това, което е станало е ... плашещо и показва колко сме зависими от парите!

41

17 is real

преди 3 години

Нидерландия - една от най-прогнилите страни. Най-много детска порнография се хоства там. Кралица Беатрикс е виден сатанист, аристократите си устройват лов на деца в горите на именията си. За какво е тая истерия да отнемат деца от родителите? За да могат социалните да ги пласират в пед_филските мрежи за трафик.

40

Анонимен

преди 3 години

Ами и там във властта има някаква партийка като ВМРО която да лови нарушители по цвета на кожата или вярата а както виждаме и по имената.

39

Анонимен

преди 3 години

Тиквун я да види как се поема политическа отговорност в Европа, а да разправя как строял магистралите по-добре от тях.

38

Анонимен

преди 3 години

За разлика от България, този случай в Нидерландия ще бъде обстойно разследван и всичко ще излезе на яве, ощетените ще получат справедливост рано или късно, у нас обаче нещата стоят по друг начин.

37

Анонимен

преди 3 години

проблема е че *** лъжат, хората дават помощи за да не стоят хората гладни защото не са животни като чалгафоните, но разчитат на честни хора като тикнеш във формата че живееш еди къде си и че нямаш пари в банка и т.н а не е така а те са ти платили парите трябва да връщаш, проблема е долните нагли чалгаджии нищо не връщат защото са излъгали за да взимат тия помощи и си стоят в републиката на наглите чалгаджии начело с великия вожд мутра и разправят колко добре се живеело в ЕС

36

Анонимен

преди 3 години

До Холандия #38Вече няма Холандия. Има само Нидерландия.

35

Handel

преди 3 години

До пияница мистикОще по времето на обонго в САЩ в 12 щата (от 50) беше икономически по-изгодно да не работиш.

34

От Нидерландия

преди 3 години

За всички които искат повече информация по въпроса , гледайте филма в youtube : Gratis geld uit Holland( на български това значи : Гратис пари от Холандия). Филма е от 2013 година.Там холандска телевизия прави раследване за неправомерно раздадени пари на хора от България. Вероятно всички останали случаи са аналогични и тези дето реват , че са им разбили живота и т.н. са някакви търтей или мошени дето си мислят, че цял живот държавата Нидерландия ще ги хрантути без да си мръднат тлъстите ***!

33

Други светове

преди 3 години

А диктатора ББ уби толкова много хора и продължава да наглее, и да зомбира бабички чиновнички!

32

Анонимен

преди 3 години

това пък са холандските фашисти, сър....

31

profetey

преди 3 години

Само не рабрах от статията, потърпевшите със какво са изльгали за да връщат пари. Също не се споменава това за 2020 година ли става въпрос или за по-дълъг период от време. Още - става въпрос за грешка на държавните служители ли. Много малко информация в статията за какво става въпрос за някой който не е запознат.

30

Браво

преди 3 години

Това е много по смислена и показателна статия, за нещо което и в България по един или друг начин се случва. А не през 1 - 2 часа да се появяват статии за Навални. Излязал ли е, не е ли ? Пръднал ли е, не е ли ? Хранил ли се е, с какво е облечен, с кой се е срещал и тем подобни глупости. Статии за пропаганда, нахъсване и промиване на мозъци на някой хора в тази държава които и без това са си промити. Само, че те статии като тази за Нидерландия няма да я разберат и няма да прочетат даже.

29

Случаен минувач 2

преди 3 години

Значи, сеги треа да си го преместим у друдиот крачол, щот: 1[ Някой постоянно си прави пи... шки с Нас Българите през така наречените медии, 2[ На така нареченият еФро съюз не му дреме за нас по "дефолт" как викат младите, 3[ На еБ... аните шавби ние сме кат маймуни за социален експеримент, които не верва да слива през рамо какво става последните 12 години в България по германска диктовка. 4[ А теа мана... фи холандиту, винаги са били използваческо-продажна па..}плач, виж кви са ги творили WWII

28

Анонимен

преди 3 години

Това е една от онези крайно леви либерастки статии с измислени безкрайно добри герои изпаднали в дълбока драма, тежко репресирани от безкрайно лошото нелиберастко правителство, едвам живи, заради расизъм, сексизъм и наложеното им социално неравентво от сатаната премиера Рюте. Въобще пример за обективна джурналистика, надминаваща дори най-добрите практики на сталинската пропаганда.