19

до 13

преди 3 години

ако работиш там и си без работа от месеци и точно преди нова година друга песен ще пееш ама нали е на чужд гръб ....

18

Анонимен

преди 3 години

Моловете не са толкова опасни защото са големи пространства и хората не са много нагъсто в тях. Сега като са затворени всички се разхождат в Декатлон, Икеа, Джъмбо и т.н. и там става истинска блъсканица. По-добре да не бяха затваряли моловете.Да бе, да :D Ела в Парадайс да видиш. В такъв район е, че хора от всякакви възрасти се разкарват там постоянно (когато е отворен). А, че *** винаги ще намери начин да наруши законите си е друга работа вече.

17

Анонимен

преди 3 години

Неработели по 9-10 месеца... Няма неработещо заведение. Което от друга страна показва, че няма и много смисъл да ги водим затворени на книга.

16

House M.D.

преди 3 години

Ще се ваксинирам, когато производителят ми плати 226 милиарда щатски долара.Производителят съгласен ли е?

15

Анонимен

преди 3 години

Какви въпроси бе??? В Сърбия при най-строгите противоепидемични мерки работят и моловете (викат им шопинг центрове) и ресторантите, само че са ограничени до 10 часа вечерта ресторантите.

14

Анонимен

преди 3 години

Моловете не са толкова опасни защото са големи пространства и хората не са много нагъсто в тях. Сега като са затворени всички се разхождат в Декатлон, Икеа, Джъмбо и т.н. и там става истинска блъсканица. По-добре да не бяха затваряли моловете.

13

Анонимен

преди 3 години

Аре на молчитУ,ура.Нищо интересно няма в проскубаните ви молчета,освен бациларняк.

12

Анонимен

преди 3 години

моловете ги спряха за да може предновогодишно а и след това да се пазарува от магазините и веригите на своите хора ,не знам толко народ които седят без работа как търпи още освинилите се от нощ

11

Анонимен

преди 3 години

Втората вълна на коронавирусната епидемия в България видимо спадна. Тя можеше да е по-кратка, по-ниска и да вземе значително по-малко жертви, ако ограничителните мерки бяха по-навременни и по-строги. И затова важното сега е да не бъдат допуснати същите грешки. Защото с голяма доза сигурност може да се каже, че на хоризонта вече се задава и трета вълна

10

Цялата работа ми на-

преди 3 години

-- мирисва ,че цялото затваряне не е заради вируса ,а по екологични или д-р. някакъв проблем който старателно се укрива ! Непростимо е да затваряш здрави млади хора да не работят ,а ученици ,армия ,полиция ,магазини за хр.стоки детски градини и администрация да работят ! Нали тези които изброих също ще се заразят и вируса пак ще стигне до другите ....или искат насила принудително всеки да бъде ваксиниран под някакъв претекст ?

9

Анонимен

преди 3 години

С Димо от ПИФ разбрахме какво стана - замина за гробищата. Ама какво стана с Глория - тя оправя ли се, или и на нея ще й обявявате погребението?Все пак искаме да знаем как са "героите", дето бориха коронавируса с концерти.

8

Анонимен

преди 3 години

Време е да им наложим реда ние.Стига толкова

7

Анонимен

преди 3 години

Вчера Германия е обявила, че ако страните от ЕС не спазват мерките за карантина ще затвори границите си. Това ще срине икономиката на засегнатите страни, така че ако това се случи, категорично в БГ заведенията няма да отворят скоро. При този нов американски президент и при заповед на Меркел и на площада да разпънат протестиращите ресторантьори никой няма да каже нищо. https://tvevropa/2021/01/angela-merkel-zaplashi-che-germaniya-mozhe-da-zatvori-granitsite-si-zaradi-koronavirusa/

6

П

преди 3 години

До 1Пич стой си у вас и гледай през прозореца с маската!И аз не ходя по молове и фитнес, но нямам нищо против тези, които ходят да го правят и сега и винаги.Психопатни социопатични хипохондрици!!!

5

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Котато цъФнат герберугите,в мол и ресторант ***,твой приятел щом страхува се,постна пица му прати...

4

Анонимен

преди 3 години

Това с затварянето на моловете е голяма простотия.Значи във всеки мол има тоалетни които може да се ползват от клиентите и да си измият ръцете след пазаруване а в хранителните магазини много рядко има тоалетна за клиентите

3

Елемаг

преди 3 години

Моловете можеха да не спират просто трябваше да се направи следното: Влиза се през главния вход,излиза се през другия с показана касова бележка за покупка(на тях си има час и магазина в мола).Така м-у другото трябва да е и извън пандемията.Ще видите как бързо ще изчезнат слаби на вид,но брадясали шведи с дълги якички с пухче.И ще ходят само хора,които пазаруват.Моловете имат ресурса за такава организация и биха приветствали.Едно,просто едно едничко нещо!!

2

Мангъра

преди 3 години

Хайде, че ми се е доходило на молче, да си харча бонусите за първа линия!

1

Алакоолу

преди 3 години

Само моловете липсваха - място за срещи на групи от пишляци и зиме, и лете, защото има климатик. Заразяването е гарантирано