25

Пострадал

преди 3 години

Винаги съм бил излъган от държавните монополисти. Една дума не вярвам на техните директори. Пример....уличната мрежа в Бургас е в окаяно състояние. Общината от немай и къде е вписала улици за ремонт. Ремонт се отлага...докато В и к Бургас намери пари да смени тръбите. Евентуално това ще стане с новите цени на В и К. Колкото стана с винетките и тол таксите. .....в тиквостан е така...

24

Активист на БСП

преди 3 години

до 19: 5 $ заплатите бяха при Софиянски и Мавъра !

23

Анонимен

преди 3 години

До БОКО Е ВЕЛИКАзерската газ остава в Гърция, а ние сме си пак на 100 % на руска. Това не ти ли е ясно ? По-евтините доставки на руска газ за Гърция остават в България .Всички около нас имат договори за по-евтина руска газ от нас. И тъй като азерската газ е още по евтина , разликата се прибира от Боко. За гърците е все едно , за нас идва малко по-евтино, Боко обира каймака, катива като тебе се радват. Къдее е тръбата по която от Гърция газта ще дойде в Бг ? Няма такава .....Вече 12 г.

22

Хохохоооо...

преди 3 години

АБЕ, НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ ВЕЧЕ ТАЯ ГАЗ....БКП/БСП-ТО,,, ПОЧНАХА ДА ПИКАЯТ, ТАКАВА ОТ ЗЛОБА. ХАХАХААА.....ШЕ ИМ СЕ СКЪСАТ ВЕЧЕ, БЪБРЕЧКИТЕ...!!!!!ШЕ ПОЧНАТ ДА ПУКАТ..... ХАХАХААА..

21

11

преди 3 години

Баси вицовете.

20

мхм

преди 3 години

какви са тези глупости, живеем в 21 век и всеки може да види цените какви са!

19

Анонимен

преди 3 години

До активист на БСПА заплатите при БСПстан колко бяха?Аз помня за 5$.

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко президент.Вечен премиер

17

Анонимен

преди 3 години

Газът пак е руски, плащаме го на Азербайджаан, а Гърция получава точно толкова по-малко газ транзит от Русия.

16

Активист на БСП

преди 3 години

Но заплатите им са 300-400 %по-високи от тези в Бойкостан...

15

мое мнение

преди 3 години

Пп-вероятно да е с 20% отгоре

14

Анонимен

преди 3 години

До serhgСпоред теб това какво означава: "Булгаргаз" е договорил с доставчика от Азербайджан временно газът да бъде получаван на гръцка територия,,,"Аман от толупи, които не могат да усетят кога ги лъжат и заблуждават, но безрезервно вярват на еднокнижника.

13

Анонимен

преди 3 години

Парното ми е по-скъпо от миналата година, независимо от намаляването на цената със задна дата и от "уж по-евтиния газ".Така че - не, няма как да се съглася. Вие си нагласяйте стъкмистиката както ви изнася за пред журналистите.

12

Анонимен

преди 3 години

Яд ви е че имаме най-евтиния газ ли , че плюете ?

11

наив

преди 3 години

До serhgДа, Борисов каза, че получваме газ , но ... на всичко, което е казал Борисов ли вярваш???А колко газ получаваме от т.нар. Балкански поток, за който Булгаргаз тегли кредит от 3млрд.? Нищо, нула газ от поток, който пресича България от край до край. И защо Борисов не отиде да реже лентичката в Сърбия на откриването на Балкански поток, а се завря на Кулата, че да "открие" за поне трети път тръбата там?

10

roslio

преди 3 години

Спрете му трахилантите на този!

9

Тц

преди 3 години

От 2005г ползвам природна газ. Така и не усетих поевтиняването на газта за месеци назад и обявеното връщане на надплатени суми. Нито са ми връщали , нито са ми приспадали каквото и да било. Усещат го само потребителите на Топлофикации-там и да се вдигне газта в повече ето случаи няма отражение върху крайната цена. При нас ежемесечно се отразява поскъпването във фактурите. И да много правилно са казали писалите преди мен- плащаме една от най-скъпите цени за газ. Уж искат да стимулират ползването!

8

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

това предизборно ли е

7

истината боли

преди 3 години

най-скъпият Газ спрямо Доходите е в България и не само в Европа, а е най-скъпият в цял свят спрям дохода на населението!!

6

Анонимен

преди 3 години

Много ясно. Боко дава "газ", безплатно, на избирателите си и от това се променя и статистиката.