46

Анонимен

преди 3 години

Живите им ваксини са фалшиви ,предполагаме че ЕС ще вземат и руската

45

Анонимен

преди 3 години

И бил Гейтс богатее

44

do 44

преди 3 години

Заразените са ваксинирани преди 10 дена, ако ще и преди хиляда години да е имало ДРУГИ ваксинирани...

43

Анонимен

преди 3 години

Да бе...на 29 деке веи нямаше ли ваксинирани лекари,е преди 23 дни

42

до 42

преди 3 години

Аха, и тия, дето умряха, умряха от страх, разбрах интубирани и без бял дроб.

41

Анонимен

преди 3 години

Защото просто вирус НЯМА. Една част от хората карат грип, усложнен от паник атаки. Една част от хората са такива хипохондрици и егоцентрици, че задължително се тръшкат, обясняват колко е ужасно и как те страдат най-много от всички.

40

до 40

преди 3 години

Няма болни ваксинирани преди месец лекари. Има ваксинирани преди 10 дни лекари...

39

Анонимен

преди 3 години

Намалява или не действа е ментето ...щом ваксинирани лекари преди месец ,сега били болни ))

38

do 38

преди 3 години

Защо колегата умря на 43 от инфекцията, въпреки че се пазеше и си стоеше предимно вкъщи?Всички имаме примери и в двете посоки... Пределно ясно е, че има генетичен и имунен компонент в това, кой се разболява тежко и кой никак.

37

Сата НАТО

преди 3 години

Защо след 1 година неспазване на мерки, нито аз, нито родителите ми се разболяха? При положение, че ги посещавам всяка вечер, а през деня ходя къде ли не?

36

Анонимен

преди 3 години

За какво само ни я пробутват тази ваксина? 2009 като имаше свинския грип, който е заразил един милиард души за много по-малко време от сега, далеч нямаше такива глупости, нито локдаунове, нито ваксини. А сега?

35

до 34

преди 3 години

Стига небивалици.Пълният комплект тестове върху животни са минати мишки, маймуни и мащабно тестване сред различни групи хора.

34

Някой

преди 3 години

Да, но няма ваксини!

33

Щирлиц

преди 3 години

Декларация,че производителят не носи отговорност върви ли в комплекта?

32

Анонимен

преди 3 години

За какво тежко боледуване става въпрос след като не е научно наименовано с уточнение,че точно чрез химическа смес синтезирана или съдържаща част от нещо ще бъде по химичен начин елиминирано.

31

sheep

преди 3 години

Абе толкова е убава, че не може да ги осъдиш!

30

до 10 от славянин

преди 3 години

''Абе, татар! Не разбра ли, че преболедуването нанася трайни увреждания на бял дроб и сърце?''Ами щом ваксината те пази от тежки поражения от преболедуване слагай си я и дишай и спи спокойно, някой спира ли те!? Аз работя във фирма с 80 души персонал, 12-13 колежки го преболедуваха И НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЯМА НИКАКНИ ТРАЙНИ ТЕЖКИ УВРЕЖДАНИЯ ОТ ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО! Това достатъчно ли ти е!?

29

до 15 от славянин

преди 3 години

''Това си го запиши на челото и ако имаш наглоста да се тропнеш като Глория, Нинова или "боеца" първи във ВМА или друго лечебно заведение, да го прочетат и да не те пускат и до стълбището! С чайчета при Мангъров! Аре! Нещо много си се разпенил?''Съдейки по писанието ти май ти си се разпенил, а в болница не съм се тропвал от 27 години! Боледувам отвреме-навреме, леко и безпроблемно, и се лекувам точно с чайчета и с още нещо, но ти не си дорасъл ментално да ти го описвам!

28

до 20 от славянин

преди 3 години

''Абе, шааашкън! Защо се ваксинираме против морбили, паралич, хепатит и т.н.?ч''Защото си шаашкън, аз не се ваксинирам от над 31 години и не ползвам никаква фармахия! А за глобалната епидемия от автоимунни и злокачествени заболявания искаш ли да ти обяснявам!?

27

до 25

преди 3 години

"Разбира се" от какво?До момента данните изцяло потвърждават тестовите резултати.