17

Анонимен

преди 3 години

Този най-вероятно е от невярващите в короната, не е пазил родителите си, а сега търси виновни. Не може да му се помогне, както и на всички, които не схващат, че проблемът е в безотговорното поведение в условията на инфекция с непредвидимо протичане и реална опасност от внезапно влошаване и смъртен изход.

16

Анонимен

преди 3 години

До до 8 от славянинПо соца не е ясно кой какви осигуровки е плащал, а и всичко в Пенсионния фонд така или иначе другарите го раздадоха на активните борци и нищо не остана за обикновените пенсионери. За съжаление лечението на болните с Ковид и особено грижите в реанимация струват страшно много. А този син да се беше загрижил да не зарази майка си и баща си, а не да търси виновни впоследствие.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре де като сте толкова смели заразявайте се с коронавирус,спин,ханта,ебола,денга не припускайте туберкулоза и хепатит особено туберкулозата е страхотно изживяване. Просто не пречете на другите да живеят пък вие си се заразявайте както си искате и с каквото си поискате.

14

Jj

преди 3 години

Те напълно здрави и с целия си акъл са влезли в болницата (само 37 температура)...Я стига глупости :) Без симптоми двамата пенсионери видиш ли отишли до пълната болница заедно и помолили да ги приемат преди празниците :D Жалко за хората, ама следващият път по-добра история трябва..

13

до 7 от славянин

преди 3 години

''Ооо, я марш! Лекарска грешка търсел... Изнемогват и болници и всичко, тоя кeлeш седнал грешки да търси. Грешката си ти, наглец! И бродещите ти безотговорни родители, които са се заразили!!!''Прав си, тук едва ли има грешка, има съвсем съзнателно убийство на пенсионери източващи държавния бюджет чрез пенсиите си! И си ''прав'', че пенсионерите нямат право да ''бродят'', те трябва да си стоят в дупките, за по-сигурно да си сложат и решетки, за да не се заразяват!

12

до 8 от славянин

преди 3 години

''Я му давайте на тоя сметката от болницата и да се маха! Че безотговорниците препълниха болниците.''И ти ли си от бялата мафия!? Пенсионерите ако не знаеш цял живот са бачкали и са им удържали здравни осигуровки, та сметката в болницата те отдавна и предварително са си я платили!

11

до 6 от славянин

преди 3 години

''А що са влезли в болница, след като са били почти здрави!? 95% от хората с ковид се лекува извънболнично.''Защото след почти едногодишна денонощна промивка на мозъците със ''страшния страшнозаразен'' вирус по-слабите психики не издържат и след всяко кихване изпадат в паника и искат да ги приемат в болница! Затова!

10

Анонимен

преди 3 години

Хайде по полека с хвалебствия та за Бялата мафия,ако всичко беше наред нямаше да сме в топ десет по смъртност от тая гад.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали точно затова са рестрикциите, за да няма претоварване и хората да получават здравни грижи, които са нормални за днешно време. Заради ковида медицинските лица не смогват с нищо. Обаче хората не го разбират това. Ако хората не попадаха в болница и не задръсваха и без туй задръстената задравна система, никога нямаше да има рестрикции.

8

Анонимен

преди 3 години

Я му давайте на тоя сметката от болницата и да се маха! Че безотговорниците препълниха болниците.

7

Анонимен

преди 3 години

Ооо, я марш! Лекарска грешка търсел... Изнемогват и болници и всичко, тоя кeлeш седнал грешки да търси. Грешката си ти, наглец! И бродещите ти безотговорни родители, които са се заразили!!!

6

ескимос

преди 3 години

А що са влезли в болница, след като са били почти здрави!? 95% от хората с ковид се лекува извънболнично.

5

До 4

преди 3 години

По гори?А по паланки?!Що даваш акъл, когато нямаш ракия...

4

Анонимен

преди 3 години

Лекар, полицай и политик грешка НЕ допускат.. Съболезнования за родителите на човека, но правосъдието е във твоите ръце, няма съд дето да осъди изброените по гори дори да има пълни доказателства.

3

Анонимен

преди 3 години

Колко пъти трябва да пиша, че трябва да спрете да търсите 15 минути слава?!Хем им нямало нищо, ама били в болница. А мармотът с тях ли беше?И въобще ти си ги заразил, ти не си се грижил за тях, ти си ги тикнал в болница, ама друг ти е виновен....

2

Анонимен

преди 3 години

С ремдисивир не лекуват по болниците. Не всичко в нета е вярно.

1

славянин

преди 3 години

Колко пъти трябва да пиша, че в болниците УБИВАТ, а не лекуват!!!???