37

до 30 от славянин

преди 3 години

''Глупости! В болница се влиза при определени оплаквания и показания, а не по желание на клиента. За да ги приемат, значи че изобщо не са били добре и не е можело да се лекуват амбулаторно.''Абе май за ковидните това не важи особено!? 1200 лева по клинична пътека все пак са съблазнителен стимул да приемеш всеки набеден за ковиден!

36

Аз

преди 3 години

Е как "почти здрави" и само с 37,5 темп ги приемат в инъче претъпканите болници? Историята на мъжа май не е съвем така.

35

Ако сБили

преди 3 години

Антибиотици е ясна работата. ЗАЩО ТЪПЧАТ СТАРЦИТЕ С АНТИБИОТИЦИТЕ УНИЩОЖАВА Т ОРГАНИЗМА

34

Анонимен

преди 3 години

По принцип поне три пъти на ден се мери сатурацията, кръвно, правят се на значенията. Ако доктор не е влизал сестри би трябвало да са влизали и, ако не могат да дишат на кислород. Не вярвам докторите да не са си гледали работата, сега имат и допълнителни пари всеки месец и имат стимул.

33

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

В болница ще ме вкарат или в безсъзнание или изпукясал.Там и здрав да си ще се заразиш, да не говорим за ведрата обстановка и отношение.И за няколко дни кашлицата си става пневмония, а на пенсионер колко му трябва.

32

Анонимен

преди 3 години

Лекарства за този вирус и за грипа няма.Въпросът е дали са били включени навреме на кислороден апарат или не са били на време.

31

Пострадал

преди 3 години

Вирус има и е реална опасност. Много хора си отидоха заради усложнения вкл. такива в добро здравословно състояние и само чълен ид.. от би отричал това. В същото време е истина, че всички ресурси бяха впрегнати в тая насока до пълно занемаряване на останалите заболявания. Точно по тази причина загубих близък човек. От двете сграни на барикадата с за съжаление.

30

ескимос

преди 3 години

До до 6 от славянин"Защото след почти едногодишна денонощна промивка на мозъците със ''страшния страшнозаразен'' вирус по-слабите психики не издържат и след всяко кихване изпадат в паника и искат да ги приемат в болница! Затова!"---- Глупости! В болница се влиза при определени оплаквания и показания, а не по желание на клиента. За да ги приемат, значи че изобщо не са били добре и не е можело да се лекуват амбулаторно.

29

До 30

преди 3 години

Прав си. Без да искам сложих минус. Извинявам се. Подобни глупости, че тази година има дамо Ковид според "лекарите" са абсолютна тъпотия. Пак сори, че сложих минус

28

до 26 от славянин

преди 3 години

''Какво правосъдие, бе ***!Има инфекция, от която се УМИРА и за която НЯМА ЛЕЧЕНИЕ и често хората се влошават неочаквано.''От много инфекции се умира, само че те незнайно как до една те изчезнаха, остана само ковидната!? Преди около месец разбрах, че за грипна пневмония по болнична пътека на болниците се превеждали по 350 лева, а за ковидна пневмония по 1200 лева! Това обяснява защо всички други инфекции ''незнайно'' как изчезнаха и остана само ковидната!

27

до 7

преди 3 години

"Ооо, я марш! Лекарска грешка търсел... Изнемогват и болници и всичко, тоя кeлeш седнал грешки да търси. Грешката си ти, наглец! И бродещите ти безотговорни родители, които са се заразили!!!"Заради такива като теб наистина ми се иска да има карма.Заслужаваш най-малкото някой да те премаже от бой.

26

славянин

преди 3 години

Преди 3-4 дни в предаването ''Пресечна точка'' по ''Нова'', една от участничките - журналистка, се изцепи че всеки път преди да посети баба си, която била на 84 години, и майка си, която била на 65 години си правела PCR-тест, за да знаела, че не била позитивна и за да не ги заразяла без да иска, когато ги посещавала! Тази или лъже като дърта индийка, или просто е съвсем изкудкудякала от денонощната промивка на мозъка със ''страшния страшнозаразен'' вирус!

25

Анонимен

преди 3 години

До до 16 от славянинКакво правосъдие, бе ***!Има инфекция, от която се УМИРА и за която НЯМА ЛЕЧЕНИЕ и често хората се влошават неочаквано. НА такива като теб *** обаче главата не увира и продължават да търсят виновни, вместо да покажат малко отговорно поведение. Не се спряхте всички и много се хвалите как не спазвате мерките, обаче после някой е длъжен да ви прави от умрели на живи. За съжаление, не става винаги.

24

до 15 от славянин

преди 3 години

Никой не знае къде, кога, от какво и дали ще се зарази! Докато такива се пазят от заразяване, животът им си изтича без да го живеят!

23

Фин

преди 3 години

Събира се лекарски консилиум; Е, ще го лекуваме ли, или ще го оставим да живее?.......интересен виц, нали?

22

Анонимен

преди 3 години

До до 7 от славянинСъвсем изкукахте, добре, че сте анонимници в нета, щото в реалния живот могат да ви съдят за клевета.

21

Анонимен

преди 3 години

Получили са лекарското лекарство: "Ами, така е при ковид"

20

до 16 от славянин

преди 3 години

''А този син да се беше загрижил да не зарази майка си и баща си, а не да търси виновни впоследствие.''А, ясно, ти даже знаеш че той е заразил майка си и баща си, чист дедо Ванго! Може би е трябвало да ги затвори за постоянно в херметична камера, за да не се заразят!?

19

Леле мале

преди 3 години

И те били "почти" здрави и влезли в болница...Сигурно утре ще разправя, че и по хилядарка са им обещавали, за да влязат...

18

Анонимен

преди 3 години

Лекарски грешки има само при умрелите лекари.Затова никакво състрадание за умрелите лекари.