6

.!.

преди 3 години

Аааа не! Вие сега и на учените ли ще вярвате или на фармацефтичните компании!? Значи щом има ваксина преболедувал не преболедувал, възрастен, млад поне по 5 пъти годишно трябва да се ваксинираш! А и това е твоя МОРАЛЕН, ГРАЖДАНСКИ, ПАТРИОТИЧЕН, и още и още ДЪЛГ! Не за друго ми фармацефтичните компании казаха, че срещу Cоvid имунитет няма как а се изгради! Само техните ваксини могат да ти помогнат! При това само ако редовно, 5-6 пъти годишно, се ваксинираш! Мдам! Няма друга истина!!!

5

българин

преди 3 години

До: Общо взетоАко не знаеш, потърси информация за експеримента в Тъскиги, Алабама!Там същата тази служба, CDC, която сега налага мерки срещу новия вирус е правила експерименти с местното население като са проследявали как се развива заболяването при болни от сифилис без да го лекуват от 1932 г. до 1972 г. Разбира се, без тяхно знание.Лично президентът Бил Клинтън е поднесъл официални извинения на жертвите от този експеримент! Не е конспирация, истина е!Да не стане и с новите ваксини така?

4

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли бе!!! Видяхте ли истината!!!Защо тогава карат стадото да се ваксинира, та ни плашат със суперщамове, плашат ни че ще умираме сто пъти повече отколкото досега, освен ако не се ваксинираме, рекламират ни някакви суперзащитени от фалшифициране сертификати, а не се сещат да защитят дипломите-калинки и свидетелствата за управление на МПС срещу фалшифициране...Не сме ***, наясно сме, че ваксините са експериментални, а ние сме опитните зайчета! Имунитет след боледуване има над 6 месеца!

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането е съвременното саниране на имунитета. Не е важно какъв ще е резултата, а да се дават пари на определени хора и дасе вземат от други.

2

Общо взето

преди 3 години

Световен експеримент!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Общо взето учените не знаят почти нищо. Поне нищо от съществено значение. Продължаваме с догадките.Нищо, ние не бързаме, няма проблем да изчакаме още 20-30 години в локдаун.