19

хора бдете

преди 3 години

Мен повече е интересува как ще сдаде властта Разединителя на народа. Те лятото носеха бесилки и ковчези и той не само не се разграничи от това, ами и досега приглася че хората искали промяна на модела. Този модел не ми допада.

18

Анонимен

преди 3 години

Исторически ден за САЩ, който целият свят следи с надежда за знак какво бъдеще ни очаква.Ше си гo пpeместа...

17

Анонимен

преди 3 години

До РодолюбецА България от какви е създадена ?От много хрисими и добри хора ли ?Виж Крум,виж Борис,виж другите царе и владетели-проливали са реки от кръв,рязали са глави и ръце на близки,роднини,разпъвали са ги между четири коня,набивали са на кол и разпъвали на кръст богомилите,с една единствена цел-да се задържат по-дълго на престола!

16

Родолюбец

преди 3 години

Америка е създадена от начало от престъпници и авантюристи и хора от кол и въже,затова и до сега има висока престъпност и кървави размирици и всеки има оръжие!!!Австралия е създадена по-същия начин!Не знам обаче какво е нивото на престъпленията сега!??

15

Гробокопач

преди 3 години

Давид Бека;))) Ми чи той Давид е бил едно офчерче, никакъв бек не е бил;))) Бек и то какъв е бил Голиат, от ония ми ти селски беци, дето цела армия я е страх да им излезе, па то овчерчето, какво ли не е виждало покрай уфсети, та Голиат даже не муй напраил никво вчепатлении;))) Зел прашката и един камик и аде;)))... Тъй стана и с Щатите;))) МНого наши ора, сей плачат за тази ми ти пуста Америка, аз па ич да не я вида. *** неква задокенаска, че ми дума как да живея... Аре, гитти...

14

факт

преди 3 години

само Диктатор и Тиранин встъпва в длъжност със 40 000 души охрана, от които 25 000 войници! къде е Народа, нали 81 000 000 души - историческо мнозинство, го обичат и гласуваха за него?!

13

Без Коментар!

преди 3 години

"Ако мирно протестират, няма да има проблеми. Ако има насилственост към нас или политици, ние ще реагираме въз основа на това".

12

SS

преди 3 години

"Вършим си работата достойно..." - ще видим

11

Анонимен

преди 3 години

Щял да встъпи и щял да се превърне в най-влиятелния лидер? То така става - от прага и веднага най-. Той да не е Обонго, че на старта на получи Нобел за мир? А и къде ще денете истински влиятелния и незаобиколим световен лидер и президент на РФ Владимир Путин? Кой друг може да се гмурне три пъти в ледените води на Богоявление? Не сте ли способни да разчетете този знак, отправен към байДжо само 24 часа преди коронясванетро му?

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА В АФРИКА

9

Анонимен

преди 3 години

След една две години като бай Джо даде фира,пак ще ни проглушат ушите със следващия или следващата.Май някой се опитва да ни отклони вниманието от нашенските си проблеми.

8

Анонимен

преди 3 години

Не е офицер.Офицер е лице от командният състав на армия,полиция ,пожарна и тн.Господинът каза че е най-обикновен полицай.

7

Анонимен

преди 3 години

Еееее,писна ми вече.Цяла седмица всички медии ни занимават повече отколкото самите американци.Голямо чудо.Един си отива,идва друг.Ние нямаме ли си проблеми,за които да говорим,та толкова се вълнуваме от смяна на властта в САЩ.

6

Анонимен

преди 3 години

Проверете състоянието на оградата по границата. Скоро пак ще започнат да идват на талази от Близкия Изток след като Паркинсона разбута кошера там.

5

Анонимен

преди 3 години

Изчезвай бе, Back off.

4

Анонимен

преди 3 години

И там е отишъл заптие да става. Да бие хората.

3

Анонимен

преди 3 години

Има и български *** при наще нови ,,братя,,

2

Анонимен

преди 3 години

Защо ми се струва, че е американски полицай с български произход, а не български полицай?

1

Анонимен

преди 3 години

"Исторически ден за САЩ, който целият свят следи с надежда за знак какво бъдеще ни очаква."Назначаването на еврейския трансджендър за зам-министър беше първия знак за предстоящото бъдеще.