42

emigrant

преди 3 години

Байдън може и да му прости на Ердоган,но герберомразите,никога,щот в писмото си до ДПС нарече Бойко,мой приятел!!

41

Петю

преди 3 години

По време на Студената Война САЩ даваха по 2 милиарда на Турция всяка година,но вече я няма и Турците забравиха за тези години, но САЩ надявам се да не го забравят на кога са давали милиарди и сега ще им го връщат тъпкано.

40

Резан Демократ

преди 3 години

Бабаидьн и ердоган ще се разберат от един отбор са

39

Анонимен

преди 3 години

Америка вън от Турция, Гърция, България, Чехия, Латвия,Литва имат С300 но краварите мълчат ,значи американците имат задни мисли за Турция ,браво на Ердоган не даде на Америка да окупира Турция

38

интереса клати Феса

преди 3 години

Много скоро Ердо ще гризне дръвцето!!!дедо Байдън ша врътне кранчето и Анадола бийч ша фалира....

37

до Ха-ха-ха 42

преди 3 години

Белите хора произвеждат лазарни и протонни оръжия...а тоя в Анадола бийч се хвали с кремъклийки и остарели ракети с малък и среден обхват 100% Капалъ чарши...Но най много ме "стресира" аналогът на руския S-500...ха-ха-ха...АнадолскитеПОЛЮЦИИнямат край!!!!

36

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Тия Искат Турция да Няма Оръжия,Момчета Ердоган на Коледа Изстреля Първата Ракета на Турското ПВО - *Hisar - A* и *Hisar- O *, със Малък и Среден обхват, И Ердо Започна Серийно 100%- турско производство,Проблема на САЩ е, че до броени месеци - Започва и Серийно Производство на - Турския - *Hisar - U* -ПВО с Далечен Обхват - 100% турско производство - Аналог на Руския - С 500,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

35

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

до 38 и 36Альооооо ХРИСТоооо....много си подранил във форума бре чапкънинооо...Ти не спиш ли бреТАЛАСЪМньидиень?На всяка манджа си мирудия!!!Явно женка ти не ди дава ....Ей гОООлемо лапацало се оказа.КОМПЛЕКСАР.

34

ЕрдоГАН бей

преди 3 години

Уфььь па тоя старчок Байдън...самолета му не може да се вдигне от земята ,а ми се пъчи да му бъда съюзник...Аз моя самолет си го вдигам и нямам нужда в харема си присъствието на кравари- застаряващи деменции с джендърски уклони...АНАДЪМО?

33

Анонимен

преди 3 години

Кво, бе, не искат да пратят миротворци пред Капитолия ли?

32

истината

преди 3 години

До ЗозоТоя дъртия Бай Дън бърка сестра си със жена си !!! Той ли щял да оправи Турция и Русия бе смешници !!!

31

Щерю

преди 3 години

Сега доходите на милиони трудещи се турци ще бъдат стопявани, само защото неколцина души в Белия Дом са си наумили да наложат икономически санкции на Турция - нечестието на Демокрацията на яве...

30

Вековен

преди 3 години

Подуянския народ следва добре интересите си.Вековен + народ.

29

Анонимен

преди 3 години

То нали САЩ се държи като съюзник.

28

Анонимен

преди 3 години

"Мечката като играе в комшиите ще дойде и у вас!"Само че в случая мечката ще играе само в комшиите. Само стой и гледай :D

27

Пян Гъ до Зозо

преди 3 години

Зозик, то твоето, брат, хич не е за смях. Всичките ти изказвания са, как да кажа, с изразена клинична картина. Имаш нужда от помощ, не от осъждане, защото имаш проблем със света. Познавам един много добър специалист - живее близо до нас и се засичаме по кафенетата. Известен е и от телевизионния екран. Обади се, брат.

26

Анонимен

преди 3 години

До28Мечката като играе в комшиите ще дойде и у вас!

25

Анонимен

преди 3 години

Нужни са бързи и решителни мерки спрямо самозабравилия се турски "султан". Ама много бързи....

24

Анонимен

преди 3 години

До22Война между Русия и Турция имаше, след инцидента!Но ти си толкова умен че не я усети!Ако ме питаш каква "икономическа" война!Явно българските медии от толкова страх да ги затворят, са пропуснали да те уведомят!Лек ден от мен!Извинявайте ако съм обидил някой!

23

Анонимен

преди 3 години

До22Всички не са диви селяни като теб!Добре че си беден и *** и от теб нищо независи!До сега до и планета нямаше да има!Кой доде на червения килим пълзейки?