9

popa ot razgrad

преди 3 години

живачните термометри мерят най-точно...

8

Д-р Исня

преди 3 години

Така като гледам на съседите им е по-удобно в градинката или в калните площи около блоковете. Там и без това арпаджик няма да се сади, живакът може да си попива до подпочвените води. А докато чакам да се появи мобилен пункт на 30 километра от мен, какво да правя с опасните отпадъци?

7

Илиева

преди 3 години

Не мога да пътувам до тези места, въпреки че са в София. Бъдете така добри да осигурите както нови, постоянни места, така и информация за тях. В противен случай всичко е напразно - вашата дейност е безсмислена, а опасните отпадъци ще станат още по-опасни.

6

Анонимен

преди 3 години

Мобилн пункт за няколко дни ? Що за цинизъм ? Такива трябва да има постоянно отворени и на удобни места в столицата...

5

Анонимен

преди 3 години

Не си изхвърлям старите термометри за нищо на света, здрави са и работят точно за разлика от новите ***

4

не разбрал

преди 3 години

Защо?!Кофите пред блока са си екстра.

3

Тим

преди 3 години

Ако наистина искате да има резултат и опасните вещества да не отиват в контейнерите за ***, направете широко достъпни места за събирането им. Лично аз държа 1 плик със стари лекарства и термометри повече от 5 години и не зная къде да ги изхвърля! Нали не се очаква от мен да хвана такси за повече от 10 лв., за да "прескоча" до Нови Искър или Кремиковци?!

2

Анонимен

преди 3 години

А защо няма постоянни пунктове. Докато се разбере, че го има, ще го закрият щом е временен. Многомилионен град, опасните отпадъци си ги изхвърля с битовите. Повечето хора имат желание и се съобразяват, но само с желание не става. Като не си на ясно къде да го занесеш, няма как да стане. Като всичко друго в тази държава и това е фиктивно, да се отчете, че се събират.

1

Анонимен

преди 3 години

Най-точните термометри-живачните!Най-точните апарати за кръвно,отново живачните!