41

Чукча

преди 3 години

Дъртата болшевичка Буруджиева,дъщеря на атентатор и убиец,няма способността да коментира и прогнозира.Лицето,да не кажа Гъзът- Слави Трифонов, не трябва да попада в политиката.Българи!Мислете с главите си,когато гласувате!Това гнусно и меркантилно деспотично нищожество от Учиндол унищожи с чалгата си българската естрада и народната музика.Но те се възраждат.И дано се възроди и разумът ви и не го пратите в Парламента.Това ще е краят на България!!@

40

Фори

преди 3 години

До анонимен 31,Еми то всичко читаво и интелигентно емигрира.

39

опетков, или пУтков

преди 3 години

А ти какъв градеж си видял през гербаджийското крадене? Хвали се мутрата, че строили магистрали и метро, а какво виждаме, нито магистралите са читави, нито метрото!? За две години, в метрото два пъти се разместиха релсите, това ли е градеж? Всичко е мижай да те лъжа, така строят, че после да могат крадат, иначе чекмеджето ще остане празно!

38

11

преди 3 години

До 1,забравил си магарешки.

37

1

преди 3 години

Татяна,щом ти казваш че слави,щял да бъде ухажван в парламента,аз пък ще ти кажа,че хора шутове,като слави,балевски, каракачан-агент иван и т.н. ,и още много известни и неизвестни,ще влязат ,в следващия парламент,България никога няма да се оправи и да излезе от блатото.

36

бацо

преди 3 години

Кой е Слави Трифонов и с какво е допринесъл за БГ. Аз не съм гледал шоуто на този от 10 години, защото стана досадно и изпростя твърде много. Що решихти, че недоволните хора ще гласуват за поредния простакерос, дето е лице на поредната шайка мутри.

35

анонимен

преди 3 години

До д-р Иванов 36Още един дето се натиска да ни оправи за 800 дни! Това като предложение за безплатен обяд и/или секс да го разбирам?!

34

Доцента

преди 3 години

Депутатите на Станислав Трифонов, по-извлестен като Слави Трифонов, ще стоят в ъгъла като сърдити старчета и ще гледат нацупено като самия си предводител към всички партии, сакън да не си помисли някой, че се сдружават с друга партия. Поради тази причина присъствието им в парламента ще бъде абсолютно безполезно. В парламента, за да върви работата трябва да има сблъсък на идеи и търсене на компромиси. Хейтване колко са зле другите не работи за прогреса на нацията.

33

Доцента

преди 3 години

35 къде видя разруха? Какво е разрушено, което преди това е било съградено?

32

д-р Иванов

преди 3 години

Не съм свързан с нито една партия или сдружение! Ако ме изберат мене,ще изчистя цялият този политически хаос и недоразумения и ще оправя икономиката ни до скромно но задоволително състояние!?....Не ми трябва 5год. мандат,стигат ми и 3 години след което сам и доброволно ще се откажа от Власта

31

опетков

преди 3 години

До Анонимен 35Споделете някой детайли от "разрухата", че да я видим и ние. Разруха имаше през 1997г. и всички я видяхме и усетихме на гърба си.

30

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде след Борисов,ще е по-добър вариант от днешната крадлива шайка,която е подчинила цялата държава и никой не смее гък да и каже.На никой няма да му е лесно оправи днешната разруха,но все някой трябва да има топки за това.

29

Анонимен

преди 3 години

Стига сте си чесали езиците,а си задайте въпроса защо на хоризонта не се вижда един образован и почтен човек,който да поведе и изведе народа от тинята,в която ни набутаха.

28

До 31

преди 3 години

Дай си твоето предложения.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами ще бъде ухажван.След като умните и красивите се покриха,кого да ухажват?

26

Бунгар

преди 3 години

До там ли е докарахме? Да се ухажва Станислав Трифонов.Незнам на какво отгоре го броим за жив изобщо.Политиката не е шоу,макар така да изглежда в България. Нямаме нужда от комплексирани псевдополитици,тип Бареков.Не е сериозно да правим експерименти със съдбата си.Мислете сега,за да не се чещим по кратуните след това.

25

адвокат Тенев

преди 3 години

Как няма д се чудят хората кого да изберат,като няма и един достоен....Слави щял да бъде ухажван в парламента!?.... То и сега някои ги ухажват,ама каква полза за българите и БГ

24

Анонимен

преди 3 години

Дето се вика,козата си сака пръч.Българинът е толкова изпростял през последните 30 години,че няма накъде повече.Да минеш от простака Борисов на простака Слави.От трън та на глог,че е по висок

23

Отечествен Фронт

преди 3 години

Чалгаря Слави ще влезе във парламента когато ми пораснат косми на дланта .След вчерашните изцепки срещу нинова хората го заплюват на стената му във фейсбук и му казват че е поредната скрита патерица на ГЕРБ. Аз лично не виждам кой нормален човек ще гласува за чалгаря Слави Трифонов .А от вчера реших нарочно и на инат ще гласувам за БСП за да няма нови патерици който да обслужват ГЕРБ.

22

Слави.......

преди 3 години

....като Бареков.....