19

Анонимен

преди 3 години

Македонците си искат да има държава Македония.Каква е била Средновековна България е все едно Италия да иска земите на Римската империя и Турция да си иска пределите на Османската империя.Прости сте, комплексари сте, миналото е заминало.Македония е заплаха за България единствено, ако България с-гов-ни живота на българите в Петричко и сие.Македонците си имат много по-голям проблем с Албания, отколкото с България.

18

мани го ньойския дог

преди 3 години

ами македнония ако желю не я беше признал можеше да си предявим претенции и към земите, заграбени от сталин димитров и титоама вече се прецакахме демократрично

17

Сандо

преди 3 години

оставете ги, ще им уврят зелките .... ние върза работа по въпроса нямаме, които бърза да се оправя както намери за добре

16

до 18

преди 3 години

До до стигакъде пише че има общо, просто казвам че компромиси не сме виделида си видял земите върнати които са ограбени с този договораз не съм, въпреки че е изтекъл, как върнаха на китай и хонг конг и шанхай след по дълги договориние какво какви сме *** някакви ли

15

до 16

преди 3 години

точно така, ние не сме видели никакви компромиси от никого, последни ни приеха в ЕС от тези с които подадохме документи, последни ни пуснаха до пазара на труда след изтичане на всички допълнителни забрани позволени, не ни пускат в шенген въпреки че на пракитка сме в шенген понеже прилагаме техните системи и изисквания, какво още??където се обърнеш всичко друго но не и компромиси, ЗАЩО НИЕ ДА ПРАВИМ КОМПРОМИСИ С НЯКОИ ДРУГИ, НЕ МИ Е ЯСНО

14

до стига

преди 3 години

Ньойския договор няма нищо общо с Македония.Или още не си разбрал?Чети историята.

13

Анонимен

преди 3 години

Вето, докато не признаят общото историческо минало.

12

стига

преди 3 години

стига с тези компромисище си искаме земите заграбени от ньойския договр, който изтече и не е валиден вечезапочваме по легален път да си търсим права с адвокати по международни деала..свършихме с компромиситеза нас няма компромиси и ние не правим за никого другиго това е

11

Анонимен

преди 3 години

Да питаме евроатлантиците - къде са гръцките макета на Чърчил?Макетата на Сталин днес са отделни от Сърбия.Къде са отделните макета от Гърция на Чърчил?

10

ПроСоТо

преди 3 години

от кога ви обръщам внимание,че крясъците на Хунтата са.."Буря в чаша вода"?..Много се репчат и Тиквата,и Шкембе,и Шекерова,но всъщност остават няколко месеца до времето,когато Шмеркелина ще привика Мутрьо в Берлин и ще му връчи инструкциите!..А те ще са:-.."Виж какво,мой лубимецо,в името на просперитета на ЕС и за да откъснем СМ от лапите на Москва,СВИВАЙ БАЙРАЦИТЕ и прави това,което ТЕ искат!"..Е,нашия просто ЩЕ КОЗИРУВА /защото това е традиция за него/,и..ДО ТАМ С "ГЕРОИЧНАТА ПУШИЛКА"!

9

шит

преди 3 години

докторе,докторе да та ебемуглавата докторска...продажни историчари ,въртите се като пумпали.

8

Анонимен

преди 3 години

До 1944 година макетата бяха южни сърби.След 1944 година поне станаха отделни от сърбите макета. Това е успех за Коминтерна, Димитров, Сталин.Нямало е как след изгубените войни да бъдат обявени за българи в Югославия.

7

Анонимен

преди 3 години

Историята се пише от силните на деня,не от вечно губещите.

6

Анонимен

преди 3 години

Иаз съм много скептичен.Защото ако се ръководя по чувство - след всичко, което се наслушахме и нагледахма от С Македония - направо никога да ни ги пускаме и да дигнем ограда помежду ни.НО и за НАС и за ТЯХ е по-добре да ги набутаме в ЕС и да пррежем колкото можем пъпнта врв с Русия и Сърбия.Не влязят ли - по-зле ще стане.Влязат ли вече няма да са толкова зависими от сърбите.Това мисля, за съжаление.

5

Анонимен

преди 3 години

Днешните предатели са готови пак да предадат, в името на САЩ и Европейския съюз.Българската история срещу македонската приказка.

4

?!?

преди 3 години

Тоя дето говори тия плоски мисли. Не го знам кой е? Но както българин ще изчакам спокойно десет години най- малко и пак ще ги питам тия умници.

3

GG

преди 3 години

Заради такива изказвания се насажда мнение, че ЕС не ни подкрепя, а подкрепя страна нечленка !!! Гадна, комунистическа напаст долна !

2

Анонимен

преди 3 години

Баш Шкембе войвода забърка бозата с македонците.Какво ще правим без неговите патриоти след изборите.ще си гинем по окопите, щото го няма да ни оправи отзад.А какви страшни приказки знае!

1

ФАКТ

преди 3 години

Ако дойдат на власт продаждните комунисти България този път ще загуби всичко!!!!!