7

Анонимен

преди 3 години

И двете Дженки яко лягат под ножа и използват най-вече фотошоп. Те са от единствените 5% жени, на които им понасят добре тези процедури и пластики. Останалите 95% приличат на мумии. На мен вече тая изкуствена визия, която се налага (скули, мини нос, огромна джука и два пъпеша в пазвата) ми изглежда адски жалка, като инвалиди с протези (не искам да обиждам болните хора, просто израз). Дано по-бързо отмине това масово загрозяване, че е налазило и мъжете.

6

Анонимен

преди 3 години

Да ама сега тези с ботокса и имплантиране не могат да се ваксинират. КОВИД 19 ще ги нагази разкрасени. Никой не мисли, че изкуственяците които си пъхат в телата може да им пречат за сериозни неща. Докторите най-безхаберно трупаха пари и хич не им пукаше за бъдещето. Всеки си плаща за тарикатлъка, природата не се лъже.

5

Безценно

преди 3 години

Когато препишеш "новина" на 4 години и се подпишеш под нея!Истински джурналист!Дарена ли си подарена ли си....

4

Анонимен

преди 3 години

Дженифър Лопес естествено лъже.Гледайте един неин филм с Джордж Клуни отпреди повече от 20 години, където има огромен ***. Тя бе една от първите, които си направиха новата на времето липосукция както отзаде така и на корема. Тогава си призна. Ботокса е евтино козметично средство. Естествено тя прави други неща с лазерна и иглова манипулация.

3

Анонимен

преди 3 години

Ботокса е един и ние всички го знаем...

2

Анонимен

преди 3 години

Дженифър Анистън далеч не е на 47. Откога е тази новина?

1

Анонимен

преди 3 години

Може ли да мине ден без новина за тая дърта пърчка?