11

ескимос

преди 3 години

Това е тъмната страна на църквата, не на конкурсите. Момичето печели през 1958-*** и си остава в градчето да учителства, съвсем нормален живот на среден гражданин. И след 2г. е убита от свещеник.

10

Handel

преди 3 години

До РеалистСега остава да попиташ дали е законно да се крадат милиарди левове и да се кашират по шкафчета и чекмеджета.

9

Додо

преди 3 години

"В няколко материала ще ви разкажем за тъмната страна на бляскавата корона"===================================================Как така и защо "тъмната" страна? Заради цветът, авроматично ли означава, че нещо е лошо, негативно и нежелано?!? Вие давате ли си сметка, че това мислене ни тика в стереотипи на расизъм? Нима тъмнокожите хопра не са хора, като всички останали, или защото кожата им е "тъмна" са втора категория хора? Спрете да разпространявате расизъм!

8

Анонимен

преди 3 години

Историята е за някакъв откачен перверзен свещеник. Иначе не вярвам все още да има наивници, които да не знаят какво се очаква от момичетата на конкурси за красота и много други подобни конкурси.

7

Handel

преди 3 години

До мхмПрочетено във Фацебока:-Чочко, какво правиш в този пopносайт?!?-Но, скъпа, това е профилът ти в Инстаграм!

6

Handel

преди 3 години

И какво общо има конкурса за красота със свещеника - изнасилвач?

5

Анонимен

преди 3 години

До ... Господ не наказва!!Бог е висш разум.Любовта е най чиста форма на енергия.Всеки плаща за действията си с душата си,а цената е енергията.Това е кармата и ако не се изчисти ,тя се прехвърля в следващ живот прераждане.Душата идва на земята да се учи изплаща грешки и трупа опит.И всичко което прави човек, се записва във Вселената.Не сте наясно с духовния свят /защото ви е изтрито от съзнанието/.

4

до 4

преди 3 години

Аз не чакам, аз се боря. Чакащите ще плачете цял живот. Бъди здрав и си промени мисленето, че няма да стигнеш никога далеч. И в Библията го пише.

3

Анонимен

преди 3 години

Историята на обществената НУЛА госпожица красота, не ме интересува. Интересуват ме жени, красавици (като моята), които взимат солидни заплати и имат солидна кариера, разчитащи на качества и не висящи пред печките да готвят на шкембака с жълтото такси.

2

мхм

преди 3 години

всички са ***, само вижте българките в инстаграм

1

Щерю

преди 3 години

Грехове не се изповядват пред свещеник, а пред Бога.