10

Анонимен

преди 3 години

Ако т.н ресторантьори пак клекнат на властта, няма да оставя и стотинка в заведенията им дори да ги отворят по-късно.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Падне ли ти пердетео, ще ви изпозастрелят и толкова ще е.

8

Ваня

преди 3 години

Стига вече сценарий и маскаради, всички знаят че е безсмислено всичко това. Вирусите няма да се махнат, ще МУТИРАТ до безкрайност. Трябва да се работи, децата да учат в нормална среда и да върви живота. Няма ли край тази мисия вече.

7

Ямболски цървул

преди 3 години

Ресторантите ме ме вълнуват.Само искам да отвори родният култов рок-клуб "Рогача" в Ямбол...и пак да тренираме за вратове под размазващите тежки звуци на дет метала!

6

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 1намери си работа. Просто е.

5

Анонимен

преди 3 години

"Не че другите условия са логични, но вечерния час как точно спира вируса?"Ми като след работа стигаш в ресторанта чак в 21-21:30, а трябва да си тръгнеш в 22:30... не ходиш.Иначе мерките с през маса, и т.н. както в заведения, така и в хотели са показали, че 70-80% не се спазват и си се пълни всичко. Та ако ги пуснете без контрол и глоби, все тая.

4

Пунта Кана

преди 3 години

Да стоят затворени,това не са ресторанти ,а пародия на ресторанти с намусен и отегчен персонал.За качеството на храната да не говорим в масовите от тях.

3

Анонимен

преди 3 години

Не че другите условия са логични, но вечерния час как точно спира вируса? Установили сте, че вирусът е по-заразен в тъмната част на денонощието?Ето с такива неадекватни решения доказвате, че единствена ви цел е да ни съсипете с контрол, глоби и терор.

2

Алибег Ричардов

преди 3 години

Хайде, отваряйте ни, че нямам пари за фризьор вече.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази измислица за настинка, че падне ли ни пердето от глад... Не се знае ...!