12

Анонимен

преди 3 години

До МариоЕ то по селата не останаха много хора, така че изборът е ограничен.Освен това има жени на тая възраст, които си изглеждат не зле за годините, така че всичко е относително. И не на последно място, далеч не само външността е това, което може да привлече хората един към друг.

11

А.

преди 3 години

Тези художествени пояснения в статията как биха моля били възможни ако това е сайт за новини?

10

Мяу

преди 3 години

Всяка жена, която е пострадала от мъж го оневиняват с Ревност. Чакайте да се разберем. Тялото на жената си е нейно . Никой мъж, няма право да й го обсебва, когато тя не иска това. Това си е нейна лична собственост. Това мъжете изродиха.ди не могат да го разберат и се подклажда това насилие от тайни агенти

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

В Китай на такъв му се пада разстрел.Но първо ще размахва, много ще размахва тежкия чук, да троши камъни в Трудов лагер.Докато го пречупят, докато полудее от тежкия труд.Насрая идва и смъртната присъда, разбира се.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Изверг.

7

Анонимен

преди 3 години

Пак милостивия съд му дал 12 години, това е унизително. По чудо хората са останали живи, а този никаквец щял да обжалва. За такива хора, доживотната присъда е най-спряведливия край. По този начин и други като него ще се откажат да посягат на чужди животи. Стига вече с тези смехотворни присъди от това броя на престъпниците расте главоломно.

6

Марио

преди 3 години

Тоз *** е голям бабаит у селото явно. Тц тц, 63 годишна принцеса, чак с ножове се бият з анея. хахахахаххахаРазбирам да се стрепат за некоя 20 годишна девойка, пък те за 63 годишна!!!!Бочко или както там ти викат, от батя си да знаеш - не е страшно да си дядо, страшното е да спиш с баба.

5

МЪКА

преди 3 години

съпеникът ХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА

4

Самоковец

преди 3 години

Не 12 години, а смъртна присъда. Нямаме нужда от такива ***.

3

Анонимен

преди 3 години

И аз не мога да се осъзная още. Заради 63 годишна трудноподвижна жена!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

За нещастие това е последицата от силно упадъчното патриархално мислене, което властва сред доста българи. Изверга си заслужава и присъдата и дано я изтърпи докрай.

1

Анонимен

преди 3 години

какво прочетох току що..