54

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе! Потопиха един от нещастните му двойници. Човекот не щеше, ам го дръпнаха под водата за краката.....

53

Ебтер

преди 3 години

Еййй, големи *** сте всички Вие, които пишете глупости по адрес на Путин!!! Сигурно ви трябват очила, за да видите, че той е единственият, който се опълчва на краварите!!! Благодарение на него Русия не се разпадна? Благодарение на него тук в България всеки втори нее сириец или афганистанец!!! Благодарение на него краварите открито не заповядват всички да приемат джендарството и да се съгласят с някакъв измислен трети пол! Навярно защото повечето от масоните са гейове та трябва всички да са!?

52

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

...ПРИ ОСЕМ ***,ЧЕ ЕДИН ЩЕ ДАДЕ ФИРА,ВСЬО РАВНО,ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО,ТАКИВА ДЕ БИЛИ КАТО ПУТИнь С ФАДРОМА ДА ГИ РИНЕШ...

51

Щерю

преди 3 години

Байдън и да иска не може да стори същото...

50

Анонимен

преди 3 години

Много обичам Путин и руснаците!!!! Да са живи и здрави!

49

Анонимен

преди 3 години

Да се беше удавил.За радост на руснацие.

48

Анонимен

преди 3 години

Дайте му медал!

47

Сандо

преди 3 години

и ся малкият Володя като се скрие и ще се появи през април за първо изпикаване

46

Анонимен

преди 3 години

До Руски стандартИ какво като си ги изписал тези злобарски точки,може ли да се радва чивек на нещастието и страданието на хората,само някой садист може да се радва на такова нещастие!Малко ли преживяха руснаците,непрекъснато ги мачкат,откраднаха им териториите и ги дадоха на азиатците,вместо да си останат в Русия и към Европа,унищожиха християнството в откраднатите територии,налагат им санкции на Русия,държат се нечовешки с тях,мачкат ги по всякакви начини,прекаляват с агресията срещу Русия!

45

Анонимен

преди 3 години

Дядо Байдън дал може така,или се отдава на трансджендърски ласки с зам.здравния министър?

44

Анонимен

преди 3 години

До 39По заплати са 109място в света!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Руския народ ще се оправи тогава когато Путин и путинизмът си отидат от Русия.

42

Анонимен

преди 3 години

*** и 300пъти да се кръсти все тая ,той си е чадо на дявола!

41

Анонимен

преди 3 години

Ами честито Богоявление по стар православен стил и много здраве и радост на руския народ пожелаваме!

40

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не забеляза, че-сам скача, сам си взима кръста.Нали скачат много бе?Нали всички искат да стигнат до кръста?Само Путягата - самДан би някой друг да го вземе кръста?Дан би някой току виж му направил нещо лошо у суматохата?Безстрашен си е нашия *** и такъф ша си умре.То къфто се родиш - лечение няма.

39

Руски стандарт

преди 3 години

-1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши.-1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца.-1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си.1-во място по брой на деца сираци.-1-во място в света за абсолютен упадък на населението.-1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти.-1-во място в света по продажбата на тютюн.1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система.-1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението.1-во място

38

Руски стандарт

преди 3 години

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема:- 79-о място в света по стандарт на живот.-71-во място в света по ниво на човешко развитие.-72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите .-157-о място в света по показатели за здравето на населението.-134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот.

37

Чефо

преди 3 години

Потопете Байдън бе!

36

Православен

преди 3 години

На многая лета, Владимир Владимирович, Господ да Ви дава здраве още дълги години мъдро да управлявате руската държава и народ!Българи и руси са един и същ православен християнски народ, но братушките празнуват по стар стил 2 седмици назад от нас и затова Богоявление при тях е на 19, а не на 6 януари.А традициите ни са едни и същи.

35

Е?

преди 3 години

Тонка,на кутия ротманс се радвате вие от козяк . А в Москва вече има 12 небостъргача 300+ метра аахахахаха